Region

Svet

Tarik Filipović: Plašim se da ću sa porodicom završiti na ulici!

Nakon što je Tariku Filipoviću i Reneu Bitorajcu stigla presuda prema kojoj moraju da plate čak četiri miliona kuna (više od 500.000 evra), život im se pretvorio u pravu dramu.

Tarik Filipović: Plašim se da ću sa porodicom završiti na ulici!



“Oduzeli su mi već osam godina života. Počeo sam u jednom trenutku da se plašim za svoj brak. Hiperemotivan sam i sve to duboko proživljavam, naravno da to utiče i na moj odnos sa suprugom Lejlom. Budim se po noći, dižem se iz kreveta, ne mogu da spavam, hodam, pušim, sedim, gledam televiziju” rekao je Tarik Filipović u intervjuu za 24 sataexpress.

Nakon što je 2004. tokom njihove predstave “Magic act show” u Pazinskom narodnom otvorenom učilištu izbio požar zbog prskalice, sve je pošlo po zlu. Tarik je nedavno u emisiji “Studio 45″ objasnio celu situaciju nakon požara.

“Veštak je procenio kako je iznos štete 336 hiljada kuna, svi smo se složili i imamo papir na kojem piše kako je sva šteta namirena i nema daljnjih potraživanja. Ali, ubrzo je stigla nova tužba na nešto manje od tri miliona kuna”, istakao je vidno uznemireni Tarik i dodao kako samo želi pravedno suđenje i upitao se kako je ovo uopšte moguće.

Sada je naglasio kako nikad nije pridavao veliki značaj materijalnim stvarima, ali da je zabrinut jer ima dvoje dece.

“Po ovoj presudi bismo Rene i ja trebalo na ulicu sa ženama i decom i sve opet ispočetka. Pa ja to ne želim ni da zamislim. Svi mi govore da prepišem stan na dete, ali neću jer sam apsolutno čist”, zaključio je zabrinuti glumac.

Autor: S.P.
Izvor: Tportal.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>