Region

Svet

Do kraja godine novi album: Bora Čorba piše pesme za Lepu Brenu

Lepa Brena je snimila numeru "Uzalud" čiji je autor Bora Čorba, a ovo je jedna od pesama koje će se naći na Breninom novom albumu koji bi trebalo da bude objavljen do kraja godine.

Do kraja godine novi album: Bora Čorba piše pesme za Lepu Brenu



"Ovih dana je završena postprodukcija za pesmu Lepe Brene, koja nosi naziv "Uzalud", a autor pesme je Bora Đorđević. Brena je pred sebe stavila ambiciozan plan da album izda do kraja godine, a uskoro će biti snimljene još dve pesme", ispričao je izvor blizak pevačici.

Inače, Brena je izjavila da jedno vreme neće nastupati zbog zdravstvenih razloga jer fizički nije spremna za takve izazove, ali da će u međuvremenu snimiti nove pesme kojima će obradovati svoju vernu publiku.

"Više pesama je u opticaju, a ona će izabrati ono što joj se bude najviše dopalo. Brena hoće da to bude ozbiljan album, jer obeležava tri decenije rada. Teško je udovoljiti njenim zahtevima. Uvek nastojim da napišem pesmu prema pevaču, mada ima pesama koje sam napisao ranije, a koje se njoj dopadaju", izjavio je Bora Čorba svojevremeno za Novosti.

Takođe, priča se da će se, osim Bore, kao autori pesama na albumu Lepe Brene pojaviti i Goran Bregović, Dino Merlin i Željko Joksimović.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>