Region

Svet

Za kraj sezone dobrog provoda na splavu River poklon za posetioce nastup Miligrama! (Video)

Leto je na izmaku, a to na žalost donosi i kraj sezone na najposećenijem mestu u gradu, splavu "River", koji je sinonim za dobar provod, ali "River" ima iznenađenje za svoje posetioce, "Veče prijatelja" na kojem će specijalni gost biti "Miligram".

Za kraj sezone dobrog provoda na splavu River poklon za posetioce nastup Miligrama! (Video)



Sezona još nije sasvim gotova, pred sam kraj splav "River" za vas ima jedno veliko iznenađenje, pored redovnih nastupa, u ponedeljak 8. oktobra specijalni gosti izvođači biće "Miligram", a sasvim je dovoljno spomenuti frontmena ovog sastava, Aleksandra Milića Milija, koji pored svoje uspešne karijere, koju gradi sa svojim bendom, radi i na novom projektu Cece Ražnatović.

Miligram će, pored dobre zabave koja ne može izostati kada su oni u pitanju, najaviti i svoja redovna gostovanja, a kako ekskluzivno saznajemo, svake srede, narednih osam meseci, u klubu "Cinema".

Uživaćete u fantastičnoj atmosferi i pesmama Miligrama "Lege, lege", "Kruška", "Beograd noću", "Pola ljubavi" i pesmama sa njihovog prvog albuma na kojem su najeminentniji izvođači poput Saše Matića, Željka Joksimovića, Emine Jahović, Jelene Rozge i drugih pevali Milijeve pesme.

Klub "Cinema" se nalazi u Gračaničkoj ulici i svoja vrata za dobar provod i fantastične žurke otvara uskoro, a o programu koji će biti prilagođen vama obaveštavaćemo vas narednih dana.

Ovo je klub u kome su gostovala neka od najpoznatijih imena pop/rock scene cele Jugoslavije: Severina, Neverne bebe, Miligram, Nina Badrić, Toni Cetinski, Vlado Georgiev i drugi.



Autor: Sokol Vuk
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>