Region

Svet

Đole Đogani: Žao mi je Lune i Nine

Đole Đogani, nezvanični "pater familias" familije Đogani, važi za opreznu osobu, pa je aktuelnu suprugu Vesnu predstavio ćerkama iz prvog braka kao svoju emotivnu partnerku tek kada je ona zatrudnela, međutim, njegov brat Gagi i Gagijeva bivša žena Anabela ne slede njegov primer.

Đole Đogani: Žao mi je Lune i Nine



Gagi i Anabela su ćerke Lunu i Ninu upoznali sa svim svojim partnerima posle braka, što Đole ne odobrava.

"Decu ne treba upoznavati sa partnerima tako brzo. Kakva je svest te dece nakon razvoda roditelja, niko ne zna. Ne žive više sa ocem, kog su obožavali, a nakon jako kratkog vremena se upoznaju sa novim partnerom, što uopšte nije ispravno. To je nešto najgore što jedna žena može da uradi. Ima dosta žena na estradi koje su otišle sa drugim muškarcem. I odmah kreće priča kako one vole svoje partnere, a i njihova deca obožavaju iste. Pa ne zabavljaju se ta deca sa njima, pa da mogu odmah da ih vole. Ona se jednostavno pomire sa situacijom koju im majka nametne. Ne može niko da voli kao što otac voli. Majka i otac su svetinja. Majka treba da bude sigurna u tu vezu i da zna kako će to uticati na njihovu decu, a ne da u kratkom periodu dolaze osoba A, osoba B, osoba C, i svi oni imaju svoje živote i neke svoje probleme, a deca se nalaze u celoj toj situaciji i to utiče na njih", kaže Đole koji nije želeo poimenično da govori o Gagiju i Anabeli, ali je pomenuo njihove ćerke:

"Kad vidim Lunu i Ninu u novinama, meni je žao. Šta su one uradile pa da izađu u novinama? Ništa, one nisu javne ličnosti - izjavio je Đole i dodao: "Odgovornost roditelja je da razmišljaju prvo o deci, a onda o svojoj karijeri i poslovima. A majke pri razvodu ne razmišljaju. U prvog muškarca koji se nađe u toj situaciji i bude nežan prema njima one se zaljube. Najmanje dve godine treba da prođe da shvatite da je ta osoba prava, pa tek onda da se upoznaju deca. Ja sam svoju decu obavestio da sam u vezi sa Vesnom tek kada je bila trudna sa Adrianom. One su shvatile da je to ozbiljna priča", ispričao je Đole.

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>