Region

Svet

Pokrenut proces zbog emisije Preljubnici! (Foto)

Emisija "Preljubnici" koja se godinama uspešno prikazuje u zemljama regiona, a od nedavno i na televiziji Pink, izazvala je oprečne reakcije gledalaca, ali i Republičke radiodifuzne agencije, koja je rešila da stvar uzme u svoje ruke.

Pokrenut proces zbog emisije Preljubnici! (Foto)



U ovoj emisiji se govori, baš kao što i sam naziv kaže, o preljubnicima u vezama i brakovima. Reč je o detektivskim istragama nastalim prema istinitim slučajevima, kada jedan od partnera posumnja da ga drugi vara. Agenti detektivske agencije "Protekta" tada stupaju na snagu i kreće praćenje kretanja osumnjičenog. Kada se dođe do dokaza, osoba koja se prijavila za šou ima priliku da prva sazna s kim je njen partner vara. Sledi obračun pred kamerama, a emisiju "Preljubnici" možete gledati na ružičastoj televiziji u prajm tajmu, svakoga dana u 17 časova.

U emisiji koja je na Pinku emitovana u ponedeljak, 1. oktobra, mogli ste videti kako prevareni muž udara pred kamerama svoju suprugu, koju je zatekao u krevetu sa svojim rođenim bratom. Tada kreće i verbalno i fizičko obračunavanje, a ona zatim odlazi u kupatilo gde pokušava da se otruje tabletama. Sve to na televiziji sa nacionalnom frekvencom, u popodnevnim satima.

U pres službi televizije Pink su nam rekli da je ova emisija zapravo delo produkcijske kuće koja ju je realizovala i da su oni samo sklopili ugovor i dogovor o emitovanju iste. Uputili su nas na voditelja te emisije Gorana Stojićevića Karamelu. On kaže da su glumci u emisiji "Preljubnici" zapravo i protagonisti.



"Svi protagonisti u emisiji su stvarni likovi. Detektivska agencija "Protekta", koja je specijalizovana za usluge iz domena bezbednosti, između ostalog otkriva preljube i neverstva i u saradnji sa produkcijskom kućom koja realizuje ovu emisju od prošle godine i prati aktere. Ponekad pratimo preljubnike i po deset dana, onda u montaži rediteljka satima bira kadrove i odlučuje šta da ostavi, a šta da izbaci iz emisije. Ima tu svega. Ja sam pre dve godine bio napadnut nožem od jednog muškarca kog smo uhvatili kako vara svoju suprugu. Od tada imam obezbeđenje koje me prati u stopu, danonoćno. Smatrao sam da će ovo biti lak i zabavan posao, ali sam promenio mišljenje. Veliko je opterećenje pratiti nekoga i uhvatiti ga na delu", otkrio nam je autor i voditelj ove emisije.

Iz Republičke radiodifuzne agencije saznali smo da je predmet već u radu i da imaju uvid u česte skandalozne kadrove koji se emituju usred bela dana. Postoji postupak koji se, u takvim slučajevima, a u skladu sa zakonom preuzima i proces je u toku.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: 24sata

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>