Region

Svet

Keba: Sam pišem sebi pesme, a uskoro stiže novi album

Pevač narodne muzike Dragan Kojić Keba privodi kraju snimanje novog studijskog albuma, sa deset pesama, čiji se izlazak uskoro očekuje. Popularni folker ističe da će on biti jedan od autora novih pesama i da se ovoga puta u velikoj meri bazirao na sopstvene potencijale.

Keba: Sam pišem sebi pesme, a uskoro stiže novi album



- Nisam sto odsto zavisio od drugih autora, već sam se oslonio i na svoje znanje i iskustvo - rekao nam je Keba. - Čak pola albuma potpisujem kao autor i imam više pesama nego što je potrebno za jedan muzički projekat. Na disku će se, osim mene, naći poznati autori, ali i manje poznati tekstopisci i kompozitori. Inače, posle izlaska albuma planirao sam da održim solistički koncert u Beogradu, što je moja velika želja, ali zbog obaveza neću stići da to realizujem ove godine, već verovatno naredne.

Na pitanje da li je tačno da se njegova ćerka Nataša, koja već nekoliko godina živi u Americi, zabavlja sa crncem, Keba kaže:

- To nije istina. Uostalom, sve što ima veze sa Natašinim profesionalnim i privatnim životom, najbolje je da pitate nju. Svaki roditelj svojoj deci želi sve najbolje, tako da ću i ja biti izuzetno srećan kada Nataša jednog dana odluči da se uda.

Autor: S.P.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>