Region

Svet

Ne razmišljaju o posledicama: Anabela i Gagi zbunjuju decu

Anabela Bukva i Gagi Đogani, koji odnedavno ima novu devojku, posle razvoda su promenili nekoliko partnera, a svi njihovi izabranici i izabranice imali su tu privilegiju da se druže sa njihovom decom.

Ne razmišljaju o posledicama: Anabela i Gagi zbunjuju decu



Naime, Nina (6) i Luna (16) za dve godine upoznali su mamine momke Mladena Radulovića, Sašu Nedeljkovića i Andreja Atijasa, te Gagijeve devojke Helenu Kvarovu i Mikicu. I Gagi i Anabela su za sve partnere imali samo reči hvale kada je u pitanju njihov odnos sa decom. Tako je Anabela o odnosu Mladena Radulovića sa njenim ćerkama rekla:

"Njih dve Mladena doživljavaju kao maminog dečka. Mnogo ga vole, druže se s njim, ali i on ima strpljenja za obe", pohvalila je pevačica Radulovića, kao i Nedeljkovića: "Saša zaista ume sa decom. Privlačan je u svakom smislu te reči i svima je vrlo dopadljiv. Saša istinski pleni, pa ga obožavaju i moje ćerke i prijatelji".

No, Nedeljković je prošlost, a Atijas, s kojim se nedavno verila, sadašnjost. "Andrej se na prvi pogled zaljubio u moju ćerku Ninu, a voli ga i Luna", ponosna je novopečena verenica, čiji bivši suprug hvali aktuelnu devojku Mikicu.

"Imao sam veliku potrebu da je upoznam sa ćerkama. One su oduševljene njome. I Anabela zna za nas i drago joj je. Sličnim komplimentima počastio je i bivšu verenicu Helenu: "Anabela i Helena se odlično slažu, a upoznala je i moje ćerke, s kojima je ostvarila odličan odnos. Moja bivša supruga i ja pažljivo biramo ko će se i na koji način približiti našim ćerkama", izjavio je Gagi.

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>