Region

Svet

Ljubavni trouglovi naše estrade: Saznajte ko je sa kim bio!

Kao u čuvenoj američkoj sapunici "Dinastija", u kojoj su Aleksis, Kristl i Blejk činili ljubavni trougao i naša estrada obiluje sličnim spojevima, pa je ponekad zaista teško pohvatati ko je s kim bio, a naročito pre i posle koga.

Ljubavni trouglovi naše estrade: Saznajte ko je sa kim bio!



Stoga smo, inspirisani najsvežijim primerom Saše Kapora, za koga se ispostavilo da "nasleđuje" bivše devojke Vlade Stanojevića, rešili da se podsetimo još nekih sličnih slučajeva.

Pa, da krenemo od stare garde. Vesnu Zmijanac i Zoricu Brunclik, osim mikrofona, veže još i harmonika, tačnije harmonikaš - Miroljub Aranđelović Kemiš. Vesna je bila u braku s Kemišom, a posle razvoda on se oženio Zoricom, s kojom je i dan-danas. Pričalo se da je Zorica otela muža Vesni, ali to nikada nije potvrđeno.

Dragana Mirković i Mira Škorić bile su prijateljice dok se nisu posvađale zbog menadžera Zorana Bašanovića. Naime, Zoran je prvo bio s Mirom, a potom s Draganom, koja ga je kasnije ostavila zbog biznismena Tonija Bijelića, za koga se i udala. Mira i Dragana godinama nisu komunicirale, ali taj nesporazum je odavno izglađen. Zašto ne bi bio, kad se u međuvremenu i Bašanović oženio.

Mile Kitić i Mitar Mirić dugo nisu u dobrim odnosima, a razlog njihove netrpeljivosti je Kitićeva supruga Marta Savić. Marti je navodno Mitar bio prvi ljubavnik. Pevačica se potom udala za Kitića, koji je bio drug s Mitrom, ali je drugarstvu došao kraj kada je saznao da je Mirić bio sa njegovom ženom.

A, sada prava španska serija, čiji je glavni junak Željko Joksimović. Na početku karijere je voleo pevačice, a onda se ispostavilo da su mu draže voditeljke. Prvo je bio s Cecom Slavković, koja mu je i prokrčila put na estradi, a potom s Leontinom Vukomanović, za koju se priča da je najzaslužnija za njegov medijski proboj. Zatim prelazi na Adrianu Čortan, koju ostavlja zbog Jovane Janković, koja je tada bila verena s biznismenom Aleksandrom Zeremskim. Ovaj četverac je čak izlazio zajedno, a estrada je brujala kako su Željko i Jovana u fazi muvanja i - bila je u pravu. Iako su oboje bili zauzeti, ostavili su svoje partnere i uplovili u romansu koja je krunisana brakom. Ni Zeremski nije dugo čekao, već je započeo vezu s Jovaninom drugaricom Aleksandrom Radović. Ljubav nije potrajala, ali kao plod te veze na svet je došla beba.

Za kraj ostaje prava poslastica - Natašu Bekvalac. Nataša je trenutno u vezi s manekenom Vladimirom Vuksanovićem, koga su mediji svojevremeno povezivali s Cecom Ražnatović. I dok je novosadska barbika "preuzela" Cecinog (navodnog) dečka, Danilo Ikodinović "nasledio" je Miodraga Kostića Koleta, koji je sa zgodnom plavušom proveo nekoliko godina. Dača ju je odveo pred oltar, no svi znamo kako se to završilo.

Bilo kako bilo, baš kao u filmu "Balkan ekspres": "Nemoj da brigaš, život se stara, dok bude ljudi, biće i para", što bi u prevodu značilo: dok je estrade biće ljubavi, ali i trouglova, pa i četvorouglova.

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>