Region

Svet

Nikola Rađen napustio ultimat fajt zbog igračice

Nikola Rađen je nedavno napustio beogradsku "Kombank arenu", gde se održavalo takmičenje u ultimat fajtu, zbog igračice, izvesne Goge, s kojom su ga mediji svojevremeno povezivali.

Nikola Rađen napustio ultimat fajt zbog igračice



Dotična je imala zadatak da označava broj rundi, a kada ju je Rađen video, nije mnogo obraćao pažnju na nju, ali ga je Goga streljala pogledom. Iako je demantovao vezu s njom, drugari su uspeli da ga razljute jer su mu dobacivali, pa je vaterpolista ustao i napustio sportsku halu.

"Snimila je gde Nikola sedi i, kada je izašla da označi početak borbe, pogledala je u njega sa osmehom. On nije reagovao sve dok drugari s kojima je bio nisu počeli da ga prozivaju. Naljutio se i bez reči je otišao. Nije sačekao ni da borba počne. Koliko sam upućen, njemu je dosta lažnih afera, pa ne želi ni u šali da ga povezuju s tom Gogom, koja je jednom izjavila da se viđa s njim. Ali, Nikola i njegova supruga Ana Kokić imaju čvrst odnos, pa ih to nije uzrujalo toliko", rekao nam je izvor blizak sportisti, koji se našao na licu mesta. A da Anin i Nikolin brak zaista nije u krizi, pokazuju i njihove izjave u kojima pričaju o svojoj ljubavi, kao i zajednička pojavljivanja u javnosti. Čak i kada su vaterpolistu povezivali s pomenutom igračicom, Ana ni u jednom trenutku nije posumnjala u muža, a zahvaljujući međusobnom poverenju, njihov brak i dalje traje.

"Sa osobom o kojoj se spekuliše nisam ni u kakvom odnosu. Nažalost, kao popularan bračni par, Ana i ja smo se već susretali s različitim napisima u novinama, koji su svakako uticali na naš život. Na sreću, imamo poverenja jedno u drugo i imamo zdrav odnos kao supružnici, prijatelji i roditelji i trudimo se da nas takve stvari ne poremete. Međutim, nije prijatno ni njoj, a ni meni ", svojevremeno je Nikola komentarisao navode da je prevario svoju suprugu.

Autor. B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>