Region

Svet

Modelsice uverene: I mi ćemo se udati za milionere! (Video)

Grupa "Models" na čelu sa Plejbojevom zečicom Anastasijom Buđić snimile su spot za pesmu "Milioner" o devojkama kojima je jedini cilj da se dobro udaju, što su mnogi protumačili kao provociranje prethodnih članica grupe koje su u braku sa svetskim bogatašima.

Modelsice uverene: I mi ćemo se udati za milionere! (Video)



U intervjuu članice grupe su pokušale da se odbrane da im nije bio cilj da prozovu Sandru Meljničenko, Ivanu Berendiku i ostale bivše članice grupe udate za svetske milijardere, ali su priznale da i same priželjkuju takve supružnike.



"Cilj pesme je bio da se prikaže današnjica na šaljiv način, nikako nema veze sa prethodnim članicama. Mali savet za sve je da slušaju našu pesmicu po ceo dan - ko zna, možda i privuku nekog milionera", rekla je Anastasija.

"To je pesma koju sa jedne strane treba doživeti kao veselu i šaljivu, a sa druge ona odslikava veoma lošu trenutnu situaciju u našem društvu", bila je kratka Dragana, dok je njena koleginica Mila izjavila sledeće: " Izgleda da se tekstovi naših pesama poistovećuju sa članicama. Samo se nadam da se to ne odnosi na naslov pesme "Glupa sam". Kao što vidite, naše prethodne koleginice su bile sve samo ne glupe".

Pogledajte novi spot grupe "Models" za pesmu "Milioner".



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Press
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>