Region

Svet

Region

Nova sezona Vojne akademije tek za godinu dana (Video)

Gledaoci koji su uživali u avanturama kadeta i kadetkinja "Vojne akademije" moraće da se strpe do sledeće jeseni, za kada je najavljeno emitovanje druge sezone popularne serije.

Nova sezona Vojne akademije tek za godinu dana (Video)



Prema podacima RTS-a svaku epizodu prve sezone "Vojne akademije" pratilo dva miliona gledalaca, odnosno trećina Srbije. Mada je prvobitno najavljivano da će Ris, Zimče i drugari stići na male ekrane ove jeseni ili na proleće, razlog odlaganja snimanja je - finansijski.

"Gledanost prvog ciklusa bila je izuzetno dobra, u rangu najgledanijih TV serija prikazivanih u tom periodu. Ipak, u ovom trenutku je finansijska situacija takva da su neki naslovi morali biti ostavljeni za snimanje u narednoj sezoni, pa je to slučaj i sa novih 16 epizoda serije "Vojna akademija", kojom je publika, barem po reakcijama koje smo do sada dobili, veoma zadovoljna", kaže odgovorni urednik redakcije dramskog i domaćeg serijskog programa RTS Marko Novaković.

Pauza, ipak, nije uticala na entuzijazam ekipe koja je već počela pripreme za nastavak snimanja.

"Snimanje će najverovatnije početi u martu, a emitovanje je planirano za jesen. Scenario Gordana Mihića je u završnoj fazi i prati život junaka na trećoj i četvrtoj godini studija. Ekipa ostaje ista, a biće i novih glumaca. Planiramo da drugi deo, u produkcionom smislu, bude još bogatiji, pa ćemo, osim na aerodromu, snimati na još nekoliko atraktivnih lokacija ", kažu u produkcijskoj kući "Nira", koja realizuje "Vojnu akademiju".



Autor: B.B.
Izvor: 24sata
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>