Region

Svet

Region

Andrija Milošević: U modi su debeli muškarci

Na proslavi povodom završetka snimanja druge sezone fantastične serije "Pevaj brate", primećeno je da se Andrija Milošević fino ubucio, međutim, to je, kako kaže Andrija, zbog uloge koju sprema.

Andrija Milošević: U modi su debeli muškarci - Ugojio sam se zbog uloge u seriji koju snimam ovde i u inostranstvu. Sve vreme uživam u masnoj hrani - rekao nam je Andrija, i dodao da mu novi izgled neće odmoći u zavođenju.

- Ne mislim da će se nešto promeniti... Više nisu u modi mršavi i glupi muškarci, sada su na ceni debeli i masni - duhovito nam je objasnio glumac.

S obzirom na to da je Andrija celo veče bio dobro raspoložen i okružen lepim devojkama, višak kilograma mu očigledno nije odmogao kod žena, naprotiv. Na pitanje da li planira da se oženi nakon što kupi stan, Milošević nam je odgovorio:

- Trenutno razgledam stanove, došlo je vreme da se i ja skućim. Dugo živim kao podstanar, dosta sam radio u poslednje vreme i napokon sam u mogućnosti da sebi priuštim stan. Svakako da u budućnosti planiram i osnivanje porodice, ali ne sada.

Glumac se ponašao kao pravi domaćin, trudio se da se svi gosti lepo provedu i napomenuo je da veruje u uspeh serije.

- Ovo je možda najluđa serija koju smo ikada snimili - rekao je glumac, koji je na proslavi otpevao nekoliko pesama.

Autor: S.P.
Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>