Svet

Region

Sve što niste znali o Ezelu: Zavodnik praznog srca (Foto)

Kenan Imirzalioglu, markantni glumac iz serije "Ezel", otkriva kakav je u privatnom životu, o kakvoj ženi sanja i kako je od siromašnog dečaka sa sela postao najpoželjniji neženja.

Sve što niste znali o Ezelu: Zavodnik praznog srca (Foto)



Turska serija "Ezel", koja je inspirisana romanom A. Dime "Grof Monte Kristo", stekla je ogromnu popularnost, a posebno zgodni glumac Kenan Imirzalioglu (38), koji važi za jednog od najpoželjnijih turskih neženja.



Dete sa sela

Žene ga obožavaju, tinejdžerke vrište za njim, a svi muškarci su ljubomorni. I pored ogromnog publiciteta, Kenan je ostao skroman, ne razmeće se uspehom i priznaje da ga dosad nijedna devojka nije začarala.

Kenan je rođen 18. juna 1974. u malom selu Bala, predgrađu Ankare, u porodici poljoprivrednika, kao najmlađe od troje dece. Rado se seća detinjstva na imanju, igranja sa kozama i ovcama... Markantni 38-godišnji glumac počinje put ka uspehu već u 12. godini kad ga porodica šalje na školovanje u Ankaru, gde je, kako ističe, u srednjoj školi devojke zavodio karakterom, ali i košarkaškim uspesima.

"Bio sam tad prilično temperamentan, morao sam da naučim da se izborim za sebe. Bio sam dete sa sela, a sva ostala deca bila su iz imućnih porodica. Trebalo je nečim privući devojke", priznaje glumac koji je samo zbog velike želje svog oca diplomirao matematiku na Tehničkom fakultetu Jildiz.



Put do uspeha

Još kao mali znao je satima da glumi pred ogledalom, a to je izluđivalo njegovu majku koja nije želela da prihvati da će njen ljubimac možda postati glumac. Apolonsko telo, visina od 1,93 m i nagovor najboljeg prijatelja da se prijavi na takmičenje za najboljeg turskog modela dovodi ga do titule najboljeg muškog modela sveta za 2001. godinu.

"Deda je bio viši i korpulentniji od mene. Visoki su i moj brat i starija sestra, koja s tetkom drži butik venčanica u Ankari", kaže Kenan i najavljuje da će jednog dana venčanicu za njegovu buduću suprugu kreirati sestra ili tetka. Ponosan je i na svoje buntovničke dane, kao i na manekensko iskustvo, ali u novcu i slavi uživa vrlo racionalno. Pobeda na izboru najboljeg svetskog modela otvorila mu je vrata filmske industrije kada je zapao za oko turskom reditelju Osmanu Sinavu. Zahvaljujući njemu, Kenan postaje junak turskih serija. "Ti imaš u sebi taj elektricitet koji će privući gledaoce", tvrdio je Sinav.

Serija "Ludo srce" mu je donela titulu seks-simbola i prvu devojku - glumicu Zejnep Tokus, s kojom je bio u vezi godinu dana. Nakon toga su počeli drugi projekti poput glavne uloge u seriji "Gorki život" 2005, koja je Kenana vinula među poznata lica malih i velikih ekrana.



Potraga za srodnom dušom

Ne ide po klubovima, više voli da čita knjige u miru i tišini svog doma i odmara se u planinama. Jednog dana, kaže, kad bude imao suprugu i decu, kupiće kuću s velikim vrtom ili farmu s konjima jer je već godinama izvrstan jahač.

Njegovo srce na šest godina je zarobila 33-godišnja turska lepotica Zejnep Beserler, koju je upoznao 2003. na snimanju serije "Sumrak". Par koji se odavno verio iznenada je raskinuo ove godine, a o razlozima oboje mudro ćute. Kako Kenan ističe, još uvek traga za srodnom dušom, a demantuje da je u vezi s koleginicom iz serije, Čansu Dere (Ejšan).

"To su samo tračevi. Čansu je godinama moja prijateljica. Ne verujte svemu što pročitate o meni. Trenutno mi je posao najvažniji u životu, ali ko zna šta donosi budućnost", zaključuje tajanstveno zvezda "Ezela".



Ne voli bučne žene

Godine su ga naučile da traži ženu "čiji se divan karakter odražava na njenom licu, koja stoji na svojim nogama i od koje mogu da učim, a da pritom svoju pamet stalno ne gura u prvi plan". Ume da poredi sebe u ljubavi sa likom koji tumači i ističe:

"Još nisam doživeo tako snažnu ljubav poput one za koju se u seriji bori moj junak Ezel, ali nikad ne reci nikad. Ljubav su za mene emocije koje te drže iznad tla, ali zasad je moje srce prazno. I zbog toga nisam srećan, ali siguran sam da će se to brzo promeniti. Privlače me tihe, harizmatične žene koje čvrsto stoje na zemlji, ne volim bučne devojke", iskreno priča poznati glumac.



Ne odustaje od principa

"Bežim od medija, ne čitam ni tekstove na internetu jer želim mir. Volim da imam kontrolu nad svojim životom, posebno nad svojom privatnošću. Od mene nikada nećete doživeti da ugostim medije u svom domu. Granicu negde treba povući. Imam ponos i principe od kojih ne odustajem", kaže glumac koji je ove godine dobio prestižnu nagradu "Ismail Cem Television Awards".



Autor: B.B.
Izvor: Stil magazin
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>