Region

Svet

Plejboj VIP žurka: Prisutni se zabavljali, Ivan Ivanović ispalio zečice (Foto)

Ivan Ivanović je u četvrtak uveče snimao svoju emisiju "Veče sa Ivanom Ivanovićem", ali je organizatorima Plejboj žurke rekao kako će doći, doduše, sa malim zakašnjenjem. Od njegovog dolaska, međutim, nije bilo ništa.

Plejboj VIP žurka: Prisutni se zabavljali, Ivan Ivanović ispalio zečice (Foto)



"Ivanović je rekao da će doći odmah nakon što završi snimanje svoje emisije i cela ekipa Plejboja, zajedno sa gostima i "zečicama", očekivala ga je. U osam sati je počela žurka, a on se do ponoći nije pojavio. Tada su svi već i otišli", otkrio je za "Alo!" izvor koji se zatekao na licu mesta, a čije navode smo pokušali da proverimo i kod zvezde sa naslovne strane, no do njegovog komentara nismo uspeli da dođemo. Međutim, izostanak mu je opravdao Igor Karanov, glavni i odgovorni urednik Plejboja.

"Ivan se nije pojavio jer se odužilo snimanje njegove emisije. Dogovor je bio da dođe nakon snimanja, ali nije stigao", izjavio je Karanov.

Bilo kako bilo, Plejbojeva zabava bila je vesela i bez Ivanovića: "zečice" su sa osmehom dočekivale goste, među kojima su bili Suzana Mančić, Verica Rakočević, Anastasija Buđić, Danijela Vranješ, Adriana Čortan, Tatjana Vojtehovski, Marija Maćić, Dejan Cukić, Đorđe David... Svi su očekivali da će se na žurci zabavljati i starlete Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić, ali njih dve su izostale zbog poslovnih obaveza u inostranstvu.



















Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: nadlanu.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>