Region

Svet

Goran Bregović prodaje zgradu u Beogradu za dva miliona evra?! (Foto)

Muzičar Goran Bregović povećaće svoj bankovni račun za dva miliona evra, jer je u završnim pregovorima sa jednom agencijom za nekretnine kojoj će prodati zgradu u Ulici Jove Ilića u Beogradu.

Goran Bregović prodaje zgradu u Beogradu za dva miliona evra?! (Foto)



Zgrada koja je izgrađena pre tri i po godine ima tržišnu vrednost od najmanje tri miliona evra, ali Bregović želi da je proda zbog ranijih problema sa građevinskim dozvolama.

"Brega je tu zgradu i gradio s namerom da je proda i zaradi milione ali se neko, kome je zasmetao, našao da istraži legalnost gradnje objekta. On je, ipak, zahvaljujući svojim vezama i novcu uspeo da koliko-toliko sredi papire. Konačno je našao nekoga ko je spreman dobro da je plati i dalje preproda. Dobiće dva miliona evra za veliku četvorospratnicu, a ona realno vredi i više od tri milona, što je, složićete se, ogroman gubitak", otkriva dobro upućeni izvor za Blic.

Stanovnici elitne ulice na Voždovcu, u blizini fakulteta Političkih nauka i FON-a srećni su što će neko uskoro kupiti ovu zgradu i dovesti u red plac na kome se  nalazi. Najbliže komšije su se već žalile nadležnim organima da je u Breginoj nekretnini leglo bubašvaba, pacova i raznih otpadaka.



Poznati muzičar nije bio dostupan za komentare, a njegov menadžer Raka Marić nije želeo da priča o imovinskom stanju svog klijenta. Bregović je nedavno boravio u Beogradu, a početkom nedelje je otputovao u Ankaru, gde ima koncerte.

Goran Bregović u Beogradu ima četiri objekta. Dva su na Voždovcu u Ulici Jove Ilića, a druga dva na Senjaku u Suvoborskoj ulici. On je zbog nekretnina na opštini Voždovac bio na sudu, a prilikom sudskog poravnanja se obavezao da plati kaznu od dva i po miliona dinara. Muzičar je dobio dozvolu da gradi porodičnu kuću, a sagradio je stambenu zgradu.

Izvor: Blic
Foto: Branislav Puljević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>