Svet

Region

Monika Beluči otkrila tajnu svog besprekornog izgleda (Foto)

Prelepa glumica i dalje očarava svojim izgledom. Njen seksipil s godinama uopšte ne jenjava, a i veliki je protivnik veštačkog starenja.

Monika Beluči otkrila tajnu svog besprekornog izgleda (Foto)



Monika je jednom prilikom istakla da ključ lepote i seksipila vidi isključivo u samopouzdanju žene i smatra da je ženama nametnut pritisak o tome kako bi trebalo da izgledaju, što je svakodnevno razbesni.

"Stvarno se dosađujem dok slušam i gledam žene koje bi sa četrdeset volele izgledati kao da im je dvadeset godina. To je bizarno. Nisam protiv plastične hirurgije, možda ću napraviti totalni lifting u narednih deset godina", rekla je kroz smeh Monica Beluči za britanski magazin "Amuse". Na svu sreću, još uvek je prirodna lepotica.



Monika je ispunjena majka dveju ćerki, koje ima sa suprugom Vinsentom Kaselom. Kada ne radi, poklanja svu pažnju svojoj deci, umesto da se zamara izgledom. "Kad sam kod kuće uopšte se ne šminkam. Smatram da bi porodica trebalo da mi bude centar sveta. Glumcima je to teško, jer se svemu oko nas pridaje mnogo značaja."

Monika je navela i da je umorna od mišljenja da postoji samo jedna vrsta figure koja je privlačna. Ceni činjenicu da je svaka žena drugačija i volela bi kada bi i druge žene to shvatile na pravi način.



"Savršenstvo ne postoji, a i da postoji, bilo bi dosadno. Slažem se da je vitko telo privlačno, ali ko može da tvrdi kako obline ne mogu biti lepe na isti način? Volela bih da ljudi već jednom shvate da velike ruke mogu biti isto tako seksi kao i velike grudi", izjavila je nedavno za italijanski "Myself".



Četrdesetsedmogodišnja glumica je naglasila i da nije sve u izboru garderobe niti u investiranju u kozmetičke preparate. "Od svega je najvažnije samopouzdanje. Ako se osećate dobro, izgledate dobro. Ako se osećate neprijatno, videće se ta vaša nesigurnost", rekla je.

Autor: B.B.
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>