Region

Svet

Muka joj je od poređenja: Jelena Rozga ljuta zbog Severine!

Jelena Rozga snimila je spot u koji je upakovala dve pesme! Na ideju da “Dobitnu kombinaciju” i “Solo igračicu” objedini kadrovima snimljenim u Sarajevu došla je, kako se uveliko šuška u estradnim krugovima, jer želi da prestanu poređenja sa Severinom i priče kako je kopirala njen video za numeru “Italiana”.

Muka joj je od poređenja: Jelena Rozga ljuta zbog Severine!



“Jelena je poludela kad je videla da su za kadrove spota snimljenog u Sarajevu rekli da su kopija Severinine ‘Italijane’. Više je nervira da je stalno porede s njom, pa je odlučila da prepravi spot i napravi nešto potpuno drugačije i originalno. Dve različite pesme spakovala je u jedan klip, u kome glumi nežnu i zavodljivu ženu, tako da je i tematika različita od one u Severininom videu”, govori naš dobro obavešten izvor.

Kako bismo proverili navode, pozvali smo Rozgu, koja nije želela da govori o rivalstvu sa Severinom, ali je potvrdila da je uradila jedan spot za dve pesme.

“Budući da su u vrlo kratkom razmaku izašle obe pesme, odlučili smo se na ovu neobičnu kombinaciju, za koju sam sigurna da je dobitna i da će se svideti mojoj publici”, rekla je Jelena za Kurir.

Autor: S.P.
izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>