Region

Svet

Region

Igra prestola: Počelo snimanje treće sezone u Dubrovniku (Foto)

Jutros su na tvrđavi Lovrijenac u Dubrovniku snimljeni prvi kadrovi treće sezone popularne serije "Igra prestola" ("Game of Thrones"). Na setu su bile i glavne zvezde serijala - Lena Hedej, Džerom Flin i Piter Dinklejdž.

Igra prestola: Počelo snimanje treće sezone u Dubrovniku (Foto)Juče je u prestižnom dubrovačkom hotelu"Excelsior" bio upriličen koktel dobrodošlice za snimateljsku ekipu treće sezone serijala. "Nigdje nismo imali ovako topao i iskren doček", izjavila je producentkinja serijala Berni Kolfield nakon što im se obratio dubrovački gradonačelnik. Među prisutnima bili su tvorci popularnog serijala, izvršni producenti i režiseri Dejvid Benjof i Den Vajs.

Treća sezona HBO serijala snima se u Dubrovniku i okolini od 25. septembra do 7. oktobra. Planetarno popularni i višestruko nagrađivan serijal "Igra prestola" američke produkcijske kuće HBO vratio se u kameni grad za koji su izjavili da je "savršeni" okvir za atraktivnu radnju serijala, koji se temelji na ciklusu epskih romana "Pesma leda i vatre" autora Džordža R. R. Martina.Autor: B.B.
Izvor: Dnevnik.hr
Foto: Grgo Jelavic/Pixsell

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>