Ostalo

Sme�no

Horoskopski znak otkriva kakvi ste u krevetu: Ovnovi najbolji a strelčevi najgori!

Mesec u kojem smo rođeni, odnosno naš horoskopski znak lako može dati uvida i u naš karakter. Tako, naime, tvrde mnogi astrolozi, a većina nas u to i veruje. Osim karaktera, horoskopski znak navodno može otkriti i kakvi smo ljubavnici.

Horoskopski znak otkriva kakvi ste u krevetu: Ovnovi najbolji a strelčevi najgori!



Ako je suditi po zodijaku, svaki znak ima svoju posebnost kada su u pitanju igre ispod čaršafa. Neki su strastveniji, neki nežniji, a neki totalno nezanimljivi.

Ovan
Žena: Ovnice seksu pristupaju direktno i potpuno otvoreno jer je njima seks jedna od najvažnijih, ako ne i najvažnija stvar u vezi. Zbog toga, ako Ovnici ne odgovara seks, malo je što može zadržati u nekom odnosu. Međutim, sretnici koji kraj sebe imaju Ovnicu, jako dobro znaju da ova dama vrlo često i sama inicira seksualne odnose i da se u trenu može transformirati iz vatrene domine u maznu ženu. Ženskim Ovnovima najbolje odgovara položaj kada je ona na muškarcu i kada vodi igru.

Muškarac: Iako se smatra jednim od najboljih ljubavnika u ‘zodijaku’, muškarac Ovan vrlo često ne misli na svoju partnerku. Naime, njih krasi velika seksualna energija koju ponekad koriste prebrzo. Ipak, u vezi s Ovnom ne morate strahovati od tabua. Oni su otvoreni za seks bilo kad i bilo gde, a nisu izbirljivi ni po pitanju poza.

Bik
Žena: Možda će vam na prvi pogled izgledati tromo i pitomo, ali ono što ćete doživeti od žene Bika u krevetu sve je samo ne to. Seksulani nagoni žene Bika su vrlo jaki, ali to ne znači da nije reč o romantičnim dušama. One su jako strastvene i ne libe se preuzeti inicijativu i zavrteti vam pamet. Žene Bikovi se brzo zasite jedne poze pa ih tokom seksualnih odnosa vole promeniti nekoliko.

Muškarac: Reč je o muškarcu koji je, uprkos tome što ostavlja utisak smirenosti i samouverenosti, poprilično nesiguran, bolje rečeno stidljiv. To ne znači da je loš ljubavnik, naprotiv. Uz nekoliko reči ohrabrenja kraj sebe biste mogli imati jako potentnog partnera koji će uživati u tome da ste dominatni u seksu.

Blizanci
Žena: Kod žene Blizanca ne očekujte strast koja će vas oboriti s nogu. Njima su važniji duboki razgovori, poverenje i razumevanje zbog čega se teže zaljubljuju. Onda kad ih uspete zavesti, posebno u njihovim kasnijim godinama, možete osetiti svu nežnost koju pružaju kao ljubavnice. Ukoliko želite probuditi vatru u njima, ljubite im ramena i vrat.

Muškarci: Na prvu loptu muškarca Blizanca nećete doživeti kao nekog fatalnog zavodnika. Nećete se ni snaći, a već ćete se naći kod njega u stanu jer oni jednostavno ne prihvataju ne kao odgovor. Verovatno nećete zažaliti jer je reč o ljubavniku koji je vrlo maštovit i osetljiv i ne boji se uputiti partnerku kako da mu pruži veliko zadovoljstvo, a on će vam vratiti istom merom.

Rak
Žena: Najnežniji horoskopski znak koji postoji u zodijaku, bilo da je reč o ljubavi ili o seksu. Njima treba dosta vremena da se opuste, ali tada postaju gotovo zavisne od fizičkog kontakta. Ipak, to se odnosi samo na to kad su u stalnim vezama jer samo sa stalnim partnerom mogu osetiti potpuno zadovoljenje. Njihovo celo telo je jedna velika erogena zona koju možete posebno nadražiti nežnim poljupcima, pretežno u delu stopala.

Muškarac: Rakovi su, ako ništa drugo, uvek spremni na seks. Kod njih je jedini problem što često fizičku privlačnost znaju mešati sa ljubavlju, zbog čega se ponekad zaleću u odnose koje ne bi trebali. Njihove erogene zone su uši.

Lav
Žena: Emancipovane Lavice u životu, pa tako i seksu, svog partnera doživljavaju kao roba koji ih mora zadovoljavati u svakom pogledu. Iako je uzbuđuju milovanja po kosi, ono što je može posebno privući kod muškarca je njegova veličina i to doslovno u svakom pogledu.

Muškarac: Lavovi su komotni pa se u seksualne igrice upuštaju samo unutar svoja četiri zida i to po mogućnosti u krevetu. Njegove erogene zone protežu se duž celog tela, ali ono što ga posebno uzbuđuje je da vas posmatra tokom seksa. Lavovi su većini žena neodoljivi.

Devica
Žena: Suprotno značenju imena koji nosi ovaj horoskopski znak, Device su poprilično promiskuitetne. Ako je znate napaliti, ne bira ni mesto ni vreme, ali ni pozu. Međutim, ako joj dosadite, to ćete vrlo brzo i shvatiti i to baš po tome što će tražiti načina da izbegne seksualne odnose s vama.

Muškarac: Devicama je seks kao nešto što ide ‘usput’. Ako od ovog znaka očekujete nekakvu inicijativu, ne nadajte joj se. Ipak, nije sve tako crno. Ukoliko ste vi dovoljno provokativni, a on vas voli svim srcem, dobit će požrtvovanog ljubavnika u svakom pogledu.

Vaga
Žena: Nežne i suptilne, pomalo egoistične žene Vage, čini se, uživaju u tome da pate. To je samo po pitanju ljubavi jer su u seksu poprilično zahtevne. Njen partner mora biti izdržljiv i spreman udovoljiti njenim seksualnim željama barem dvaput dnevno, uz to joj dajući komplimente na račun fizičkog izgleda. Žena Vaga je zavodnica u svakom smislu te reči.

Muškarac: Ono što osvaja kod ovog muškarca su pogled i osmeh. Dok je kao mlađi vrlo potentan i sklon promeni partnerki, kasnije s godinama postaje pomalo lenj. Većina Vaga u seksu poklanja veliku pažnju ljubavnicama, dok onaj jedan manji deo ipak gleda samo sebe.

Škorpija
Žena: One čista vatra među čaršafima. Pokažite interes i zavrteće vas u strasti kakvu nikada do tada niste osetili. Naime, žene Škorpioni se doživljavaju kao jedne od najboljih ljubavnica u astrologiji. One su otvorene za sve predloge i mogućnosti, a zadržat ćete je samo ako ste u krevetu maestro.

Muškarac: Škorpion je simbol seksualnosti i još je u antičkim vremenima proglašen najboljim ljubavnikom svih vremena. Međutim, oni retko ostaju verni jednoj ženi ako nisu u potpunosti zaljubljeni. Ako ih uspete osvojiti i privoliti da vam poklone ljubav, biće vam verni do smrti.

Strelac
Žena: Iako od žene Strelca nećete čuti puno priča o seksu, one u spavaćoj sobi pokazuju sasvim drugačije lice. Maštovite su i otvorene za svaku pozu, a to što činite odobravat će glasnim uzdasima. Ipak, kod žene Strelca pripazite i na romantiku. Ako je želite u potpunosti razuzdati, potrudite se pripremiti romantično veče.

Muškarac: Strelcima je, kada je u pitanju krevet, totalno promašeno ime. Naime, oni i nisu toliko potentni koliko bi se očekivalo, a nisu ni preterano maštoviti. To im neće smetati da malo ‘vrludaju’, posebno u ranijim godinama. Nažalost, kad je on u pitanju, to neće shvatiti kao prevaru.

Jarac
Žena: Iako na ‘keca’ deluju hladnokrvno, žene Jarci trebaju puno nežnosti. One u svojoj glavi žive u vremenu dama i vitezova i od svog muškarca očekuju da bude njihov vitez na belom konju. One vole seks, uživaju u seksu, ali im je potrebno da se pre toga osete kao da su vam jedine na svetu.

Muškarac: Od njega nećete dobiti poklone i cveće, jer je previše racionalan, on će biti vaša sigurna luka kada god vam je potrebna. Možda vam se neće otvoriti odmah, ali ako se oseti voljenim, pružiće vam najlepše trenutke u životu. Pružite mu osećaj sigurnosti, a on će vam zauzvrat pružiti najlepše seksualne užitke.

Vodolija
Žena: Žena Vodolija jednostavno mora biti posebna i to najčešće sama potencira. Mnogi ih doživljavaju vrlo perverznim jer su spremne probati sve što im se ponudi. One ustvari žele sve što im može pružiti seksualni užitak. Spremne su probati puno partnera dok se konačno ne smire uz jednog.

Muškarac: Vodolije su savršeni ljubavnici koji neopisivo uživaju u seksualnim igricama, bilo da su u vezi ili menjaju partnere samo radi zadovoljenja pohote. Inače su poprilično ekscentrični i teško je pogoditi što će ih privući. Najčešće to ni sami ne znaju.

Ribe
Žene: Kad je u pitanju ljubav, žene Ribe najčešće plaču. Tu svoju bol onda leče usputnim seksualnim vezama pomoću kojih će, nadaju se, pronaći utehu. Kroz te besmislene veze, osim utehe, ujedno traže i savršenog muškarca koji će im ispuniti svaku seksualnu fantaziju.

Muškarac: Iako su skloni avanturama, pažljivi su i dalje prema ženi s kojom su u braku ili ozbiljnoj vezi. Muškarci Ribe inače su nežni i poželjni ljubavnici koji su svakako na vrhu liste najboljih ljubavnika. Ali, najbolji seks s Ribom doživeće ona žena koju oni iskreno vole.

Sada ste spremni za osvajanje i seksualne maštarije, samo obratite pažnju jer kada je seks u pitanju onda srce malo ima udela u odluci sa kime možete u krevet, a smatramo da je najlepši seks upravo iz ljubavi.

Autor: S.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>