Region

Svet

Baneta Mojićevića napala obožavateljka!

Popularni pevač Bane Mojićević, koji je nedavno prekinuo svoju dugogodišnju vezu, našao se mimo svoje volje u zagrljaju obožavateljke koja ga redovno prati na svim nastupima.

Baneta Mojićevića napala obožavateljka!



Devojka je tako sačekala da pobednik prve sezone “Zvezda Granda” završi nastup, prvo ga zamolila za fotografiju, a zatim krenula neobavezan razgovor sa njim, da bi na kraju, kako nam je rekao izvor koji se našao na licu mesta, krenula da ljubi i grli pevača naočigled svih.

- Prvo mu je prišla kako bi se fotografisali, a zatim je krenula da ćaska neobavezno sa njim. Bane je inače ljubazan sa svojim fanovima i uvek je raspoložen da da autogram, da se slika, da popriča, pa je tako bilo i ovoga puta. U jednom trenutku devojka ga je tako čvrsto zagrlila i krenula da ga ljubi u obraz da se sam Bane zbunio. Uspeo je da se odvoji od nje i pobegao je glavom bez obzira - rekao nam je izvor koji se našao na licu mesta.

U želji da čujemo Mojićevićev komentar, pozvali smo pevača, koji nam je rekao:

- Ma dešava se. Navikao sam na to. Posle svakog nastupa ima devojaka koje požele da se slikaju sa mnom, da me poljube ili da poljubim ja njih. Sve je to sastavni deo posla.

Autor: S.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>