Ostalo

Smeno

Zašto se muškarci žene i kada nisu zaljubljeni

Verujemo da se većina muškaraca ženi jer je pronašla ljubav svog života, ali ima i onih koji se ne žene iz ljubavi. Pročitajte koji su to najčešći razlozi zbog kojih će muškarac koji nije zaljubljen reći sudbonosno "da".

Zašto se muškarci žene i kada nisu zaljubljeniSigurna večera

Zvuči zastarelo, ali mnogi muškarci će izabrati brak kao osiguranje da će ih neko nahraniti uveče. Velika većina njih voli kada se neko brine o njima, a dobar obrok pre spavanja im je dobar argument za brak.

Prljavi veš

Budimo realni, niko ne voli da pere i kači veš, ali što se mora, mora se. Brak sa sobom ponekad nosi deljenje te obaveze, ali u većini slučajeva žena popusti i sve uradi sama. Alternativa je da čeka dok se muškarac ne seti, što bi moglo dovesti do nedostatka čistih čarapa.

Svi prijatelji to rade

Njegov najbolji prijatelj je već u braku, a i ostali se pripremaju na to. Muškarci, kao i žene, ponekad brak shvataju kao takmičenje u kojem žele da pobede.

Krivica

Neki muškarci će pristati na brak iz čistog osećaja krivice. Možda nisu zaljubljeni, ali žena s kojom su u vezi očito cilja na venčanje, pa će im biti žao da joj uskrate tu želju.

Seks


Poslednje, ali ne najmanje bitno...Garancija da će uvek imati "pravo" na seks nekim  muškarcima je sasvim dovoljan razlog da zaprose ženu. Nije ni njima zabavno ganjati žene, a što su stariji, to će im draži biti sigurnjak koji imaju kod kuće.
Romantično, zar ne?

Autor: B.B.
Izvor: VestiOnline

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>