Region

Svet

Region

Zbogom podstanarstvu: Andrija Milošević kupio stan na Dedinju

Glumac i voditelj Andrija Milošević, posle više od decenija života u srpskoj prestonici, oprostio se od podstanarskog života i sada živi u svom domu. Kupio je stan u elitnom beogradskom naselju Dedinje, kraj Belog dvora.

Zbogom podstanarstvu: Andrija Milošević kupio stan na Dedinju



"Andrija je kupio lep i veliki stan, koji podseća na one salonske stanove iz filmova", otkriva izvor blizak glumcu. Stan ima oko sto kvadratnih metara, tri spavaće sobe, tri velike i prostrane terase, dva kupatila…

"Svi prijatelji koje je do sada ugostio u svojoj momačkoj oazi na Dedinju, puni su utisaka. Dugo je štedeo novac i konačno mu se ostvario san da podstanarski život ostane iza njega",  dodao je izvor, uz opasku da ne čudi odakle mu novac ako se pobroje sve uloge koje je odigrao poslednjih godina.

Andrija Milošević zavoleo je glumu, tako da je fakultet završio u roku. Nastupao je u predstavama u Crnoj Gori, a pre 12 godina došao u Beograd da bi u Ateljeu glumio u predstavi "Kaput prljavog čoveka". Zatim je 2003. godine snimio seriju "Mješoviti brak" i to je bio početak njegove ozbiljne glumačke karijere.

Autor: B.B.
Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>