Region

Svet

Minja i Rada dobile ponudu za naslovnicu jubilarnog Plejboja!

Voditeljka i urednica jutarnjeg programa na Pinku Minja Miletić i folk pevačica Rada Manojlović trebalo bi da krase naslovnu stranu jubilarnog, stotog broja "Plejboja" u Srbiji.

Minja i Rada dobile ponudu za naslovnicu jubilarnog Plejboja!Kako saznajemo, Minja i Rada su dobile ponudu čelnika ovog popularnog magazina da se obnaže za naslovnicu, ali je nepoznato da li je i koja od njih to i prihvatila.

"Po ugovoru, nijedna VIP devojka ne sme da otkriva da će biti na naslovnici dok se "Plejboj" ne pojavi na kioscima. Mnoge poznate dame su bile zainteresovane da budu na naslovnici jubilarnog 100. broja, čak su se i nudile preko svojih menadžera, ali je, doduše, bilo i onih koje su u startu odbile ponudu. I Rada i Minja su dobile ponudu, ali ne da se slikaju zajedno. Naime, istovremeno je ponuđeno i jednoj i drugoj, a da li je neka od njih to prihvatila, javnost će saznati tek na spektakularnoj promociji u četvrtak kojoj će, osim zvezde jubilarnog broja, prisustvovati i devojke sa prethodnih naslovnih strana", kaže izvor.

Juče smo pokušali da dobijemo komentar od Minje i Rade, ali su obe bile nedostupne.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>