Svet

Region

Ovih 10 snimaka seksa vredi milione! (Foto)

U nekoliko slučajeva javnost je imala priliku da vidi i najintimnije trenutke slavnih ličnosti. Najbolji primer za to su snimci seksa koje su, s poznatim facama u glavnim ulogama, obišle svet.

Ovih 10 snimaka seksa vredi milione! (Foto)



Glavni čovek "Vivid Entertainmenta" (koji se bavi distribucijom filmova za odrasle), Stiv Hirš, tvrdi kako takozvani "seks skandali" poznatim osobama više koriste nego štete.

"Nikad još nisam video slučaj u kom je snimak seksa naštetio nečijoj karijeri", rekao je Hirš. "Zapravo im samo pomogne". I zaista. Ukoliko se vratite unzad i prisetite koliko su neki od njih, poput Kim Kardašian, bili slavni pre snimka i nakon objavljivanja istog, shvatićete da Hirš zaista ima pravo. I još jedna stvar, nimalo nevažna... njihovi snimci prodati su za milionske iznose!

Verovatno najpoznatiji snimak seksa je onaj sa Kim Kardashian i njeenim bivšim dečkom Rej Zijem, koji je u javnost procureo 2007. godine. I ne samo da je taj snimak pomogao Kim da postane planetarno popularna, već je, prema informacijama Hirša, prodat za nekoliko miliona dolara nepoznatom kupcu. Čak je i novi dečko poznate starlete, Kanje Vest ponosan na kućni snimak svoje devojke pa mu je čak posvetio i stih u svojoj novoj pesmi.



Pamela Anderson i Tomi Li snimali su se više puta dok su bili u braku. Jedan od snimaka seksa ukraden je iz njihovog kalifornijskog doma. No, to nije jedini snimak kojim Pamela može da se pohvali. 2004. godine izašao je snimak seksa koji je 1994. godine snimila s Bretom Majklsom, pjevačem grupe "Poison" i zvezdom šou programa "Rock Of Love".



Kolin Farel je tužio svoju bivšu devojku, plejbojev model Nikol Neren zbog toga što je 2006. godine u javnost pustila 14-minutni film njihovog seksa. Sudija je presudio u njegovu korist i zabranio dalju distribuciju filma, mađutim film je ipak pronašao svoj put do interneta.



Ni jedna od najbogatijih svetskih naslednica, Paris Hilton, nije uspela da zaštiti svoju intimu. Ili to jednostavno nije želela. 2001. godine snimala je seksualni čin sa sad već bivšim dečkom Rikom Solomonom, a snimak je svetlost dana ugledao 2004. godine.



Fred Darst, frontmen benda "Limp Bizkit", "briljirao" je u snimku 2005. godine, kao i Kendra Vilkinson 2012. godine. U njenom slučaju radi se o seksi videu s bivšom srednjoškolskom ljubavi.



Vins Najl iz "Motley Cruea" i njegova tadašnja devojka Dženi Lindmalder (poznata kao seksi medicinska sestra iz spota benda "Blink 182") snimili su kratak film koji je i danas veoma aktuelan i rado gledan.



Na ovom popisu našla se i bivša Miss USA - Keli Mekarti čiji je "snimak za odrasle" pušten 2008. godine.



Njenim stopama išla je i kantri pevačica Mindi Mekredi čiji je seksi snimak ukraden iz njenog doma i ponuđen na prodaju 2010. godine.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Dnevnik.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>