Region

Svet

Posvetio se biznisu: Saznajte kojim se sve poslovima bavi Marko Jarić!

Poslednji košarkaški angažman Marko Jarić je imao 2011. sa klubom “Montepaski” iz Sijene, ali to nikako ne znači da gubi vreme. Iako sve manje igra košarku, naš as se sve više bavi ozbiljnim biznisom.

Posvetio se biznisu: Saznajte kojim se sve poslovima bavi Marko Jarić!



Jarićeva interesovanja su, sudeći po onome čime se bavi, daleko od sporta. Član je izvršnog odbora grupe “Orchid” već četiri godine, izvršni je direktor firme za nekretnine “Gramercy Real Estate”, partner je marketinškog sajta “Younghollywood” i suvlasnik italijanske firme “Macchia J”.

Tako, kao član izvršnog odbora grupe “Orchid” mora da se razume u proizvodnju hrane, jer se ova firma se time bavi i to u Njujorku. U okviru firme “Gramercy Real Estate” bavi se izgradnjom nekretnina i investicijama. Sajt Younghollywood.com je možda najbliži onome čime se bavi Jarićeva supruga Adrijana Lima, jer se radi o digitalnom multimedijalnom brendu koji pravi i distribuira program o poznatim ličnostima, a s obzirom na to da su i vlasnici nekih sajtova posvećenih zabavi, Marko je direktno uključen i u fabrikovanje vesti iz sfere šou-biznisa.

I šta još nedostaje u životu nekadašnjeg NBA igrača, osim mode? Marko je suvlasnik italijanskog brenda “Macchia J” koji pravi kežual garderobu prepoznatljivog “Made in Italy” kvaliteta i dizajna.

Ipak, i pored obaveza koje su neminovne, ukoliko ste na visokim pozicijama u ovakvim kompanijama, otkad manje trenira i igra basket Marko izgleda ima više vremena za svoju porodicu – suprugu Adrijanu Limu i ćerkice Valentinu, koja ima nepune tri godine, i Sijenu, rođenu 12. septembra.

Na svom Tviteru gotovo svakodnevno postavlja fotografije na kojima uživa sa Valentinom, pa su tako zajedno gledali 3D filmove, šetali po Central parku, a tata priznaje da teško odoleva željama svoje mezimice, pa je tako već dobila svoje prve flamenko cipelice sa štiklom.

Autor: S.P.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>