Region

Svet

Region

Doktor Haus iza rešetaka: Kreće poslednja sezona serije! (Video)

Dobra vest za obožavatelje serije “Dr Haus” - osma sezona u ponedeljak uveče stiže na HRT 2, gde ćemo je gledati ponedeljkom i utorkom od 22.10.

Doktor Haus iza rešetaka: Kreće poslednja sezona serije! (Video)



Loša vest - reč je o poslednjoj sezoni medicinske drame o briljantnom doktoru koji spasava živote pacijentima, ali i nervira sve s kojima se, bar jednom, sreo.

Prva od 22 epizode, “20 vikodina” prikazuje Hausa iza rešetaka popravne ustanove, a tokom sezone gledaćemo mnogo novih misterija. Poslednja epizoda, pod nazivom “Svako umire” prikazana je u Americi u maju, a glavni glumac Hju Lori priznao je da je rastanak s ekipom bio emotivan, kao i da mu je Haus, uprkos mizantropiji, cinizmu i bezobrazluku, prirastao za srce.

- Nema mnogo sličnosti između nas dvojice, ali zavoleo sam ga. Mislim da je obaveza glumca da zavoli lik koji tumači. Iako se mnogi ne bi složili sa mnom, za mene je on duboko moralan lik. I nikada ne osuđuje druge. A ma kako bio oštar prema drugima, prema sebi je bio još gori - rekao je Lori.

Osim Lise Edelstajn, koju nećemo gledati u poslednjoj sezoni, ekipa je ostala nepromenjena - tu su Omar Eps, Robert Šon Lenard, Džes Spenser, uz pojačanje Odet Enabl. Tokom osam godina emitovanja “Doktor Haus” je osvojio dva Globusa, pet Emija i mnoštvo drugih nagrada, prikazivao se u 66 zemalja, a 2008. proglašen je najgledanijim programom na svetu. Hju Lori je 2011. ušao u Ginisovu knjigu rekorda kao najgledaniji glavni glumac na svetu, a sa 700.000 dolara po epizodi, postao je i najplaćeniji glumac u dramama.



Autor: S.P.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>