Region

Svet

Region

Hotel Transilvanija uskoro u bioskopima: Avanture simpatičnih vampira (Video)

Premijera animiranog filma “Hotel Transilvanija” je u subotu, 29.septembra u 18 časova u bioskopima Cineplexx Beograd i Kragujevac i bioskopu Vilin grad u Nišu!

Hotel Transilvanija uskoro u bioskopima: Avanture simpatičnih vampira (Video)



“Dobrodošli u Hotel Transilvaniju”, Drakulinu rezidenciju, gde čudovišta i monstrumi, zajedno sa svojim porodicama mogu doći da se odmore i nađu utočište od ljudi koji ih proganjaju! Jednog posebnog vikenda, Drakula je pozvao neke od najčuvenijih čudovišta sveta, Frankenštajna i njegovu nevestu, Mumiju, Nevidljivog čoveka, porodicu Vukodlaka i druge, kako bi proslavili 118. rođendan njegove ćerke, Mevis. Nažalost, ceo Drakulin svet preti da se uruši kada se na vratima njegovog hotela pojavi jedan sasvim običan čovek.

U filmu reditelja Gandia Tartakovskog, glasove glavnim likovima pozajmili su najbolji komičari današnjice: Adam Sendler, Endi Semberg, Kevin Džejms i Stiv Bušemi, a glas Drakulinoj ćerki, Mejvis, glas je dala tinejdžerska senzacija, Selina Gomez.

Reditelj Gendi Tartakovski se proslavio kao reditelj čuvenih animiranih serija na kanalu Cartoon Network: Samuraj Džek, Ratovi zvezda: Ratovi klonova, Deksterova laboratorija i Powerpuff Girls. Rođen je u Moskvi, a animaciju je usavršio na kalifornijskom Institutu za umetnost. Ovo je njegov prvi dugometražni animirani film.

"Mejvisino srce osvaja 21-godišnji Džonatan, radoznao, dobronameran i samouveren momak, kome je glas pozajmio Endi Semberg. „Džonatan jako podseća na mene i moje drugare iz srednje škole. Slobodouman je i pozitivan, iako nema uvek razloga za to.“ „Mislim da smo napravili jedinstven spoj duhovite i ekspresivne animacije, koja će dirnuti različite generacije,“ zaključuje Tartakovski.

“Hotel Transilvanija” na redovnom bioskopskom repertoaru biće od 04. oktobra.



Autor: S.P.
Foto: Tuck

Viber

Izvor: Svet Plus


>