Region

Svet

Il Divo u provodu po Beogradu: Za pola sata ceh 200.000 dinara (Foto)

Popularni svetski muzički četverac Il Divo nakon feneomenalnog nastupa u beogradskoj Areni odlučio je da oseti i čari noćnog života u prestonici Srbije.

Il Divo u provodu po Beogradu: Za pola sata ceh 200.000 dinara (Foto)Grupa se nakon kratkog predaha od koncerta uputila na popularni prestonički splav "Fristajer". Stigli su u klub u jedan sat iza ponoći, a u vip separeu čekao ih je prijatelj koji im je organizovao provod, ali i više boca najskupljeg šampanjca. 

Za nešto više od pola sata napravili su ceh od 200.000 dinara, đuskali uz zvuke haus muzike, upoznali nekoliko obožavateljki i zaputili se nazad u hotel. Iako je pristup fotografima bio zabranjen, ovekovečeni su za vreme poziranja sa devojkom iz menadžmenta kluba, nakon čega su se uputili ka izlazu.Četverac se nakon prespavane noći, sa ekipom od trideset ljudi uputio na doručak u u popularni novootvoreni beogradski restoran "Be Burger", koji je zbog muzičara bio zatvoren na sat vremena. Il Divo se zatim uputio ka aerodromu gde su se još neko vreme, tačnije do poletanja, družili sa fanovima.Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>