Region

Svet

Prvi glas Srbije: Nevena Božović već favorit (Video)

Potraga za prvim glasom Srbije se nastavlja, a protekle subote bili smo u prilici da saznamo u kakvoj je vezi kik-boks s muzikom i da li muzička frizura u obliku lestvice čini pevača.

Prvi glas Srbije: Nevena Božović već favorit (Video)



Međutim, najveći utisak ostavila je harizmatična devojka iz Kosovske Mitrovice koja nosi bol u glasu, osamnaestogodišnja Nevena Božović. Nevena je student druge godine Muzičke akademije i zna da svojom pesmom dopre do srca ljudi. Pesma Vitni Hjuston "All The Men That I Need" oduševila je žiri, a Aleksandra Radović je u svoju svesku zabeležila: "Nevena ima sve".

Talentovana devojka je u Kosovskoj Mitrovici završila srednju muzičku školu, odsek klavir, a muzikom se bavi od svoje sedme godine, pa nije imala tremu kada je izašla pred žiri. "Naravno, nije mi bilo svejedno, ali nije me drmala trema. Vlado mi se prvi obratio nakon otpevane pesme, bio je veoma prijatan, kao i Aleksandra i Mare, i stvarno sam oduševljena njima, time koliko su profesionalni i harizmatični. Srećna sam što sam prošla u sledeći krug, a nadam se da ću ostati do kraja jer je muzika moj život, time želim da se bavim", kaže Nevena.



Već posle najave emisije, njen telefon se usijao od poziva, a sada je glavna vest u rodnom gradu.

"Najčešće me pitaju zašto sam izabrala baš tu pesmu od Vitni Hjuston. U poslednjem trenutku pred izlazak na scenu odlučila sam se za tu pesmu. Eto, nisam pogrešila," samouvereno je izjavila Nevena.

Nevena se pre nekoliko godina takmičila na Izboru za dečju pesmu Evrovizije, gde je osvojila treće mesto. Sada je u Beogradu, gde želi da ostane i prebaci se na beogradsku muzičku akademiju. Sanja o finalu popularnog muzičkog takmičenja.



Autor: B.B.
Izvor: 24sata
Foto: internet
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>