Region

Svet

Pogledajte kako su Saša Ilić i Nik Vujičić odigrali partiju fudbala! (Video)

Svetski poznati motivacioni govornik srpskog porekla Nik Vujičić, inače rođen bez udova, održao je još jedno u nizu sjajnih predavanja koje održava u celom svetu. Igrači i stručni štab Partizana bili su oduševljeni predavanjem Nika Vujičića.

Pogledajte kako su Saša Ilić i Nik Vujičić odigrali partiju fudbala! (Video)



"Fenomenalno. Hvala našem marketingu koji nam je omogućio da prisustvujemo nesvakidašnjem događaju. To je nešto što se retko viđa, nije bioskop, pozorište. Šteta što Nik češće ne dolazi. Kad vidite čoveka sa tolikom mentalnom snagom i voljom za životom, naši problemi postaju mali i beznačajni. Posle njegovog predavanja, definitivno više niko nije isti. Normalno je da sad drugačije razmišljamo o nekim stvarima i nekim ljudima. Nadam se da igrače to neće držati kratko", rekao je trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović, a prenosi Sportski žurnal.

Kapiten Partizana Saša Ilić odigrao je i partiju sa Nikom Vujičićem. Njih dvojca su glavama odradili par dodavanja, čime je Nik pokazao da se sjajno snalazi i da ima veliku volju za životom i pored hendikepa sa kojim je rođen.



Autor: B.B.
Izvor: Smedia
Video: YouTube
Foto: Partizan.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>