Region

Svet

Ekskluzivno: Zorana Pavić i Renato Henc snimili duet - Još samo 1100 (Video)

Zorana Pavić, iako radi punom parom celog leta, ne posustaje i daje 1100 posto sebe kada je njena publika u pitanju. Pred vama je najnovije ostvarenje ove umetnice, pesma "Još samo hiljadu i sto", koju je snimila u saradnji sa Renatom Hencom.

Ekskluzivno: Zorana Pavić i Renato Henc snimili duet - Još samo 1100 (Video)



Kako bi proverili o kakvoj saradnji se radi i kakvi su planovi u vezi pesme pozvali smo Zoranu koja je, kao i uvek, sa osmehom i vedrim raspoloženjem i ushićenjem pričala o pesmi.

Kako je došlo do saradnje sa Renatom?

"Renato i ja smo, nakon našeg druženja u Lisoviću, nastavili to druženje i pritom jako lepo sarađivali. Dosta smo zajedno putovali. Upoznala sam preko njega i on preko mene dosta zanimljivih i dragih ljudi. Putujući tako se rodila ideja o duetu", kaže Zorana i dodaje:

"Renato mi je pustio pesmu koju je snimio pre par godina, a ja sam u njoj prepoznala sebe. Tuge mi je preko glave, a ova pesma koja ima dert i nešto kabaretsko u sebi, na čemu radim već par godina, potpuno ima lepu poruku - Jedan je život, živi ga punim plućima - i tako se rodila - Još samo hiljadu i sto."

Da li planirate da snimite i spot koji bi vizuelno ispratio ovu fantastičnu pesmu?

"Uskoro snimamo spot, u jednoj potpuno pozitivnoj atmosferi, jer nas takvi ljudi i saradnici okružuju. Eto, još samo 1100 i smiriću se (smeh)."

Poslušajte ovu pesmu koja će vas povesti u neka srećna vremena.



Autor: Sokol Vuk
Foto: svetplus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>