Region

Svet

Bahata Dunja Ilić: Ko sme da kasni u emisiju sat vremena?

Poslednjih nekoliko nedelja pevačica Dunja Ilić svakodnevno puni novinske stupce. Ponešena slavom , pevačica je pre neki dan dala sebi za pravo da kasni punih sat vremena na snimanje emisije "Pink target" koju uređuje i vodi Aleksandra Jeftanović.

Bahata Dunja Ilić: Ko sme da kasni u emisiju sat vremena?



Kako Dunja nije bila jedina gošća pomenute emisije, voditeljka se jako iznervirala što je morala zajedno sa ostalim gostima da je čeka.

- Aleksandra je više puta iz hola TV Pink kontaktirala Dunju, kojoj se očigledno nije žurilo, dok je voditeljka zajedno sa svojom drugom gošćom, psihologom Aleksandrom Janković sedela i iščekivala pevačicin dolazak. One su već neko vreme provele u studiju, međutim kako se pevačica nije pojavila, odlučile su da je sačekaju u holu zgrade - kaže izvor Pulsonline

- Dunja se pojavila nakon pola sata, izašla je iz metalik sivog audija zajedno sa svojom drugaricom. Ogromnim crnim naočarima prekrila je pola lica, tako da je većina prisutnih nije prepoznalo -  dodaje izvor.

Očigledno je prag tolerancije Aleksandre Jeftanović veoma visok, čim je dozvolila da se Ilićeva nakon svega pojavi u studiju.

Ova poznata voditeljka će sa timom novinara rasplitati sve aktuelne teme u autorskoj emisiji koja je izazvala veliku pažnju. Tako ćemo biti u prilici da pratimo pozadinu životne priče, «od starlete do narodne poslanice».

Autor: S.P.
Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>