Svet

Region

Rijana nastavlja da šokira: Striptizeta među nogama! (Foto)

Pevačica sa Barbadosa Rijana, koja je poznata po skandaloznom ponašanju, kom ne pridaje previše pažnje, ponovo je uspela da iznenadi i obraduje brojne fanove!

Rijana nastavlja da šokira: Striptizeta među nogama! (Foto)



Ona je na internetu postavila svoje fotografije sa jedne lude zabave u striptiz klubu. Rijana se fotografisala sa jednom golom plesačicom među nogama. Striptizetu je okitila dolarima, koje joj je stavila čak i u usta. Na drugoj fotografiji Rijana kleči ispred jedne razgolićene striptizete. Na nogama nosi čarape sa velikim listom marihuane, a oko vrata ima lančić takođe sa priveskom u obliku lista ove opojne droge.



Rijani ovo nije prvi put da luduje u striptiz klubovima. U maju ove godine je posetila jedan striptiz klub u Njujorku sa prijateljicom i zabavila se za sve pare.

„Tata bi bio ponosan na mene. Striptizete su najbolje ubice stresa. Sve što je potrebno da se osećate dobro, jeste platiti im“, napisala je Rijana.

Na jednoj od fotki objavljenih u maju, Rijana maše novcem ispred dve striptizete koje simuliraju oralni seks. Na drugoj Rijana pleše iza striptizete koja se uvija oko nje.

Autor: S.P.
Izvor: Agencije
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus


>