Region

Svet

Aleksandra Perović sa dečkom posetila Maltu, Grčku i Švedsku

Pop pevačica Aleksandra Perović nedavno se vratila sa letovanja koje je trajalo dvadeset pet dana. Nekadašnja učesnica rijaliti emisije "Survivor" sa svojim emotivnim partnerom, sa kojim je u dugoj vezi, boravila je deset dana na Malti, isto toliko u Grčkoj, i pet dana u Švedskoj.

Aleksandra Perović sa dečkom posetila Maltu, Grčku i Švedsku



Pevačica koja je zaposlena kao asistentkinja na Fakultetu za sport i rekreaciju "Alfa univerzitet", najviše se oduševila boravkom na Malti. 

"Moj partner i ja volimo da istražujemo nove predele, pa smo odlučili da letovanje započnemo boravkom na Malti. Dopalo nam se ostrvo, iako tamošnje plaže nisu kao u Grčkoj, koja je bila naša sledeća destinacija. U gradu Uranopolisu boravili smo deset dana, a odlično smo ga upoznali prošlog leta, jer smo tamo bili na odmoru. U Švedskoj smo proveli pet dana. Oduševljena sam zemljom koju sam prvi put posetila, jedino je neprijatan bio tempreaturni šok; naime, sa četrdeset stepeni došli smo na šesnaest. Stokholm i još nekoliko manjih gradova potpuno su me oduševili", raspoloženo je rekla Aleksandra.

Autor: B.B.
Izvor: Helo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>