Region

Svet

Održan koncert za Darka Radovanovića: Suze i sećanja! (Foto)

Dvadesetak kolega tragično nastradalog pevača Darka Radovanovića sinoć je u sportskoj hali u Sremskoj Mitrovici pevalo u njegovu čast i u humanitarne svrhe.

Održan koncert za Darka Radovanovića: Suze i sećanja! (Foto)



U prepunoj tamošnjoj sportskoj hali bilo je više od 5.000 ljudi, odnosno onoliko koliko je maksimalno moglo da stane jer su sva mesta bukvalno bila popunjena.

Pre koncerta, pevači su se međusobno družili u bekstejdž pa su tako mogli zajedno da se vide članovi grupe „Alegro benda“ i Adil, koji su skoro snimili duet, dok je Petru Mitiću pravila društvo devojka i koleginica Ivana Pavković, koja sinoć nije izlazila na binu već je samo bodrila svoju jaču polovinu. Ivana Selakov se pojavila u društvu svog dečka Predraga Peđe Mirkovića, dok je sa Jelenom Karleušom u Sremsku Mitrovicu došla njena majka Divna Karleuša. Vlada Stanojević, koji je vodio program koncerta, sve vreme je čačako mobilni telefon i zagonetno se smeškao.



Što se tiče samog koncerta, veče je otvorila upravo Ivana Selakov pesmom „Ako je do mene“, koju su zajedno snimili ova pop-folk pevačica i Darko Radovanović. Osim ovog duetskog hita, Ivana je otpevala i pesme „Moje je ime sreća“ i „Daleko si“.

Nakon svog nastupa, Ivana Selakov je rekla .

– Pre svega sam tužna, a sa druge strane strašno mi je drago što se ovo održava i volela bih da ovo postane tradicija. Da se svake godine ovako nešto održava, a volela bih da se i u Beogradu tako nešto organizuje. Najviše zbog toga što Darko i jeste najviše u Beogradu radio. Svi znamo zbog čega se ovo pravi. Sa jedne strane je u pitanju sećanje na njega, a sa druge strane on i njegov menadžer su iza sebe ostavili male devojčice i mislim da je red da se nekako svi mi odužimo njima. Da i oni znaju da su njihove kolege cenile njihove očeve. Ponosna sam na broj kolega koji su ovde i na to što bi još mnogo njih došlo, ali nisu uspeli zbog brojnih obaveza ili su sprečeni iz nekog drugog razloga. Mislim da bi sledeći kocert bio još daleko masovniji što se odziva pevača tiče.



Nakon Ivane, usledila je smena pevača na bini. Prvo Petar Mitić, zatim Ana Kokić, Nikola Rokvić, Romana, „Alegro bend“, Rada Manojlović, Dženan Lončarević, „Lexington bend“, Davor Jovanović, Dejan i Saša Matić, Boban Rajović, „Tropiko bend“ i drugi.

–Više bih volela da sam došla na promociju njegovog novog albuma, nego na ovaj koncert, rekla je Ana Kokić pre nego što se popela na binu.



Slađa iz „Alegro benda“ izjavila je da su Darko i ona bili veliki prijatelji i da je potpuno očekivano što je i njen bend sinoć bio na koncertu.

–Iz istog smo mesta. U isto vreme smo krenuli da gradimo karijere. Drago mi je što sam večeras ovde i što sam doprinela tome da se svi setimo našeg Darka, rekla je Slađa nakon nastupa.



Veče su zatvorili Adil, Goca Tržan, Saša Kovačević, Jelena Karleuša i Aco Pejović. Karleuša je priredila spektakularan nastup pre „fajronta“ uz pesme „Sodoma i gomora“ i „Krimi rad“. Aco Pejović je na kraju nešto laganijim ritmom zatvorio ovo veče posvećeno Darku Radovanoviću.

Autor: S.P.
Izvor/Foto: Pulsonline

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>