Region

Svet

Region

Sloboda Mićalović o razvodu sa Vojinom Ćetkovićem: Trač ili istina?

Tokom trajanja filmskog festivala u Nišu pojavili su se i poznati supružnici, ali su se, prema pisanju jednog časopisa, izbegavali. Zatim su pojedini mediji počeli da objavljuju tekstove o njihovom razvodu, a sada se oglasila i lepa glumica.

Sloboda Mićalović o razvodu sa Vojinom Ćetkovićem: Trač ili istina?



"Vrlo tendenciozno je plasirana vest u kojoj je tema Vojinov i moj brak. Publika koja kupuje časopis u kojem je objavljena vest, sigurno nije moja publika, dve godine nisam želela da im dam intervju. Taj tekst zapravo oslikava nemoć časopisa u kome je objavljena, pa je neko upotrebio maštu i napravio priču ni iz čega. Razvodili su me više puta, pa sam navikla na sve. Samo mi nije jasno zbog čega bismo bili zajedno na festivalu ako nismo u dobrim odnosima", rekla je Sloboda Mićalović i osvrnula se na porodično letovanje koje će joj ostati u lepom sećanju:

"Naše ćerke su bile divne na letovanju u Grčkoj. Nisam verovala da čovek može da se odmori sa bliznakinjama koje imaju dve i po godine. Bili smo superčetverac za dobar provod i odmor. Letovali smo bez dadilja i baka. Mogu da kažem da je ovo jedno od mojih najlepših letovanja u životu".



Autor: B.B.
Izvor: Smedia
Foto: Hello, internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>