Region

Svet

Korejka otpevala hit Dragane Mirković (Video)

Dobar glas daleko se čuje, a u slučaju Dragane Mirković čak do Koreje, jer je upravo  jedna državljanka te zemlje otpevala njenu pesmu, i to na srpskom jeziku uz pratnju klavira.

Korejka otpevala hit Dragane Mirković (Video)



Pesmu "Umreću zbog tebe" Korejka je otpevala i postavila na YouTube i za to je dobila brojne pozitivne komentare, a Draganinu pesmu je naučila i da odsvira. Inače, Mimi Ponsonbi izgleda ne želi da se o njoj mnogo zna, pa svojim fanovima na YouTube-u nije želela da otkrije da li živi u Koreji ili negde drugde, samo je napisala da voli balkansku muziku. No, ako je suditi po snimku na YouTube-u, živi u Italiji.

Inače, Korejka je obradila još neke pesme srpskih izvođača, a po porukama na snimcima očigledno je da je svaku pesmu posvetila svom voljenom. Poznatu zvezdu Draganu Mirković pozvali smo za komentar i pevačica je bila oduševljena ovom informacijom.

"Svidela mi se obrada, baš su mi juče javili fanovi. Moram vam priznati da sam se osećala predivno. Dopalo mi se i što je to otpevala na drugačiji način i ispalo je malo džezerski. Inače, moje pesme su obrađivali ljudi iz različitih krajeva sveta", izjavila je Dragana.



Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: screenshot/YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>