Region

Svet

Otkazana svadba? Kaja odbila da potpiše predbračni ugovor?!

Katarina Ostojić, popularna pevačica koja iza sebe već ima bračnog iskustva, trebalo je da se ove godine uda za svog verenika, svetskog di-džeja Džuniora Džeka, ali je svadba iznenada otkazana.

Otkazana svadba? Kaja odbila da potpiše predbračni ugovor?!



Kako je pevačica izjavljivala u medijima, razlog za odlaganje svadbenog veselja je manjak njihovog slobodnog vremena. Zapravo, kako saznajemo od izvora bliskog Ostojićevoj, njen verenik je navodno insistirao na predbračnom ugovoru, što je pevačica odbila.

"Džunior je ludo zaljubljen u Kaju i zaista želi da pored nje ostane ceo život, ali je jedan od tipova koji o svemu razmišlja unapred. Ona će pored njega imati sve i nije tip koji štedi, ali svoj stav o predbračnom ugovoru ne može da se promeni. Nije poenta u tome da joj on ne veruje, nego je u svetu to normalna stvar. Pevačica nije potpisala papir jer smatra da je to nebuloza", priča dobro obavešten izvor i dodaje:

"Njih dvoje će sigurno organizovati svadbu, ali samo da se usaglase oko tih stvari. Katarina je u startu bila ljuta i nije razumela razlog Džuniorovog ugovora, ali verujem da će se vremenom sve dogovoriti".



Poznata pevačica se na ova šuškanja samo nasmejala, upitavši: "Odakle vama to?". Nakon objašnjenja o čemu se radi, izjavila je: "Ma to su gluposti. Svadba je otkazana jer Džunior i ja imamo previše obaveza. Ne znam odakle vam te gluposti."

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto. internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>