Region

Svet

Rada i Milan u crtanom filmu (Foto)

Milan Stanković i Rada Manojlović uskoro će postati junaci crtanog filma „Radmilan“. Jedna od najvatrenijih pevačevih obožavateljki, koja se na Tviteru predstavlja kao Endži Krasiva, došla je na ideju da poznati par ubaci u animirani film.

Rada i Milan u crtanom filmu (Foto)Inspiracija su joj bili stripovi o Anđelini Džoli i Bredu Pitu, koje svetska javnost već godinama naziva „Branđelina“.

- Milanova obožavateljka uradila je sve crteže i napisala scenario. Radnja je smeštena u zemlji čuda, gde se junaci bore protiv loših i zlih glasova sa estrade - kaže naš izvor.

Crtać će imati petnaest epizoda, a uskoro će biti doneta odluka da li će biti emitovan na nekoj od nacionalnih televizija ili će ga autorka plasirati kao DVD izdanje.

- Drago mi je što imamo talentovane fanove i što sam postala animirani junak. Laska mi to i nadam se da će se film svima dopasti - kaže Rada za Kurir, dok se Milan oglasio na Tviteru:

- I kome da dokazujem bilo šta kad samo oni koji to ne žele ne vide kakvo blago od fanova imam. Dakle, od danas, nas dvoje smo „Radmilan“! Mislite kao „Branđelina“? Sviđa mi se!

Autor: S.P.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>