Region

Svet

Spektakularna žurka: Televizija Pink proslavila 18. rođendan (Foto)

Svečanim koktelom u Klubu privrednika na Dedinju, a zatim i žurkom na popularnom beogradskom splavu "Fristajler" televizija Pink proslavila je svoj 18. rođendan.

Spektakularna žurka: Televizija Pink proslavila 18. rođendan (Foto)



Željko Mitrović, vlasnik "Pink Medija Grupe" izrazio je zadovoljstvo zbog liderstva među komercijalnim televizijama i osamnaestogodišnjeg staža na medijskom nebu Srbije.
 

Pored zaposlenih u ovoj medijskoj kući, koktelu je prisustvovao i veliki broj političara, diplomata, glumaca, muzičara i drugih poznatih ličnosti iz svih sfera javnog i kulturnog života.



Domaćini večeri bili su voditelji Pinka Nina Radulović - Lečić i Boško Jakovljević koji su pozdravili prisutne i pozvali ih da pogledaju dvominutni film koji ih je podsetio na početak rada ružičaste televizije.



Željko Mitrović se gostima zahvalio na podršci i najavio brojne novitete koji gledaoce očekuju u narednom periodu. Svakako najveća novost je pokretanje portala Pink Online.



Zvanice su se potom preselile na prestonički splav "Fristajler", a nakon što je u 22 časa na zabavu u društvu članova porodice došao i Mitrović, žurka je mogla da počne.



Brojne poznate ličnosti i prijatelji Pink televizije su do ranih jutarnjih sati uživali uz hitove koje je izvodio Lexington bend.











Autor: B.B.
Izvor/Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>