Ostalo

Smeno

Haljina od crnih dijamanta vredna 4.3 miliona evra! (Foto)

Jedna od najskupljih haljina na svetu zablistala je nedavno na modnoj pisti na modnoj reviji u Ukrajini....

Haljina od crnih dijamanta vredna 4.3 miliona evra! (Foto)Ova neobično skupa haljina, napravljena od dijamanta je kreacija britanske dizajnerke Debi Vingham. Elegantna i jedna od možemo reći najskupljih haljina na svetu vredi neverovatnih 4.3 miliona evra a krase je 50-karatni crni dijamanti dok joj je težina oko 13 kilograma.

Haljina od crnih dijamanata predstavljena  na modnoj pisti u Kijevu delo iz kolekcije modne dizajnerke Debbie Wingham dobilo je različite reakcije posetilaca kao i publike o ovoj zaista neobičnoj i zanimljivoj dijamantskoj ženskoj haljini.

Neke dame posetiteljke su pohvalile crnu dijamantsku haljinu kako dobro izgleda i kada se gleda preko TV kao i u stvarnom životu odnosno uživo kada je vidite.

"Haljina zaista naglašava kvalitet osobe koja ga nosi", izjavila je jedna postiteljka modne revije u Kijevu.Dok drugi nisu bili toliko oduševljeni tom dijamantsko crnom haljinom. Neki su govorili da nikada ovako nešto ne bi nosili, drugi su opet izjavljivali da nikada ne bi nikome pokazali, dok su neke dame jednostavno rekle da je haljina sa toliko dijamanta, ružna.

Autor: S.P.
Izvor: Agencije

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>