Region

Svet

MVP nominovan za evropsku MTV nagradu!

MTV je objavio imena pet izvođača iz regiona koji će se takmičiti za nagradu Best Adria Act na ovogodišnjoj dodeli evropskih MTV nagrada (EMA – Europe Music Awards), koja će se održati 11. novembra u Frankfurtu u Nemačkoj, sa početkom u 22h.

MVP nominovan za evropsku MTV nagradu!



Izvođači nominovani u kategoriji Best Adria Act su: Elemental, MVP, T.B.F., Trash Candy i Who See. Glasanje za Best Adria Act počinje danas, 17. septembra, na stranici www.mtvema.com i trajaće sve do 14. oktobra u ponoć, kada ćemo dobiti pobednika.

O nominacijama su izjavili:

"Srećni smo zbog nominacije! Napokon! Glasajte za nas jer mi nudimo nova radna mesta (trebaće nam produkcijska ekipa, stilista i potparol, ako pobedimo), viši standard (rakija za sve!) i stabilni kreditni rejting (podići ćemo kredit zbog putovanja). Elemental ide do kraja!", poručili su iz ove grupe.

"Ova nominacija nam puno znači, jer potvrđuje da se nase poruke čuju izvan Srbije i definitivno nam je dala podstrek za naredne projekte. Hvala MTV!", rekao je Bane Lalić iz MVP.

"Jako smo srećni zbog MTV nominacije! S obzirom da je za kraj decembra najavljen smak sveta, drago nam je da ćemo se takmičiti u poslednjoj godini", iskazali su svoje ushićenje T.B.F.

"Kad smo saznali za nominaciju, ostali smo bez reči! Totalno smo oduševljeni jer nam bend znači sve o čemu smo ikada sanjali – da pravimo muziku koja će se ljudima dopasti. Nije li to smisao bavljenja muzikom? Hvala MTV!", rekli su iz grupe Trash Candy.

"Velika je čast i zadovoljstvo biti nominovan za ovako prestižnu nagradu, naročito zbog toga sto je Who See prvi izvođač koji je nominovan iz Crne Gore. Hvala MTV-u na ukazanom poverenju, svim fanovima koji su naš singl "Reggaeton Montenegro" držali pet sedmica na prvom mestu MTV top liste regionalnih hitova. Nadam se da će nas podržati i u ovoj trci za Best Adria Act. Deda i ja nismo bili u Frankfurtu do sada. Bilo bi sjajno kada bi mogli otići do tamo, popiti koje tamošnje pivo, a možda sročiti i po koju koju rimu za naredni album", izjavili su iz benda Who See.

Autor: B.B.
Izvor: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>