Region

Svet

Indira Radić i Željko Mitrović zajednički proslavili maturu!

Kraj školovanja, u utorak uveče su proslavili i maturanti privatne gimnazije "Ruđer Bošković", a među uzbuđenim roditeljima, koji su došli da podrže svoju decu bili su i Željko Mitović, vlasnik televizijske kuće "Pink", sa bivšom suprugom Sonjom Mitrović Hani, kao i folk pevačica Indira Radić.

Indira Radić i Željko Mitrović zajednički proslavili maturu!



Ponosni roditelji, iako svesni da ih svi gedaju, nisu uspeli da sakriju emocije, kada su njihova deca, praćena aplauzima, izlazila da prime diplome. Dok je Indira bila na ivici da zaplače, Hani je ćerku Sandru fotografisala i slala joj poljupce. Željko nije skidao osmeh sa lica.

“Studiraću režiju i filmsku produkciju u Londonu, zbog čega će moja TV karijera malo stagnirati, ali planiram da je nastavim čim mi obaveze budu to dozvolile. Uzor mi je slavna režiserka Leni fon Rifenštal, koja je bila autentična i originalna”, rekla je Sandra Mitrović.

“Upisaću političke nauke u Beogradu, smer međunarodno pravo. Da li planiram da budem političar ili diplomata? Nikad se ne zna, videćemo... U svakom slučaju želim da istražujem svoje talente, a jednim od najznačajnijih smatram to što umem, kako mi kažu, da izvučem ono najbolje iz ljudi”, otkrio je Severin, Indirin sin.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>