Region

Svet

Slavica Ćukteraš: Nisam nezadovoljna!

Dok uživa u romansi sa svojim dečkom Stefanom i mirnom životu u rodnom Šapcu, pevačica Slavica Ćukteraš komentariše česte spekulacije da se drastično ugojila, promenila imidž i ušla u vezu sa Edinom Škorićem.

Slavica Ćukteraš: Nisam nezadovoljna!



Dvadesetsedmogodišnja folk pevačica Slavica Ćukteraš živi mirnim i povučenim životom u svom rodnom mestu. Iako mnogi njenu profesiju shvataju kao dvadesetčetvoročasovnu zabavu, ova šarmantna pevačica kaže kako se trudi da harmonični privatni život nadvlada ludilo koje se vrti oko estrade. Stalne promene, koje su neophodne zarad posla kojim se bavi, ne odražavaju se na njen život jer već tri godine uživa u skladnoj vezi sa svojim momkom Stefanom Tanaskovićem, iako ne žive u istom gradu. Ipak, u poslednje vreme mnogi pevačicinu promenu imidža poistovećuju sa Slavičinim navodnim nezadovoljstvom u privatnom životu.

"Ne postoji razlog zbog kojeg sam promenila frizuru. Kosa mi je samo malo svetlija i to je sve. Ja tu ne vidim nikakvu drastičnu promenu. Ne znam zašto neki ljudi zaključuju da sam nezadovoljna. Nisam se ugojila, volela bih da me sada vidite. Baš se nedavno jedna devojka šokirala kada me je srela, jer sam mnogo mršava", ističe pevačica.



Slavica, takođe, otkriva i da je potpuno zadovoljna svojim ljubavnim životom, te dodaje: "Duge veze ne mogu da opstanu bez emocija, a sve što ima veze sa ljubavlju meni odgovara.  Da postoji brak setim se onda kada me novinari na to podsete. Inače, ne razmišljam o tome".

Grad Šabac u kojem je odrasla ne bi menjala ni za šta na svetu. Kaže da ga obožava i tamo joj je najlepše, a odluku o eventualnom preseljenju u Beograd još nije donela. Konekciju sa prijateljima i fanovima ostvaruje i preko društvenih mreža i, kako kaže, njen dan izgleda sasvim obično.



"Kada ne radim, moj dan izgleda sasvim dosadno. Ustajem kasno, popijem kafu, izađem napolje da ručam, vratim se kući i to je to. Ne znam ko danas nije pod stresom, pa se to i na mene odnosi. Ovaj posao je izuzetno naporan i zato se trudim da vodim miran privatni život i na taj način napravim balans", navodi Slavica na kraju razgovora.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Story

Viber

Izvor: Svet Plus


>