Svet

Region

Kraljevski par visio sa drveta u prašumi! (Foto+Video)

Uprkos šoku zbog objave princezinih fotografija u toplesu, Vilijam i Kejt su posetili prašumu u Borneu. Nasmejani supružnici uživali su u vožnji prašumom na užetu.

Kraljevski par visio sa drveta u prašumi! (Foto+Video)



"Bilo je neverovatno. Mogao sam da ostanem tamo satima, iako je bilo puno mrava", rekao je uzbuđeno tridesetogodišnji princ Vilijam nakon što su supruga Kejt i on, opremljeni posebnim pojasevima i kacigama, uživali u vožnji prašumom na 42 metra visine.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža u subotu su imali priliku da na neko vreme zaborave skandal koji su izazvale Kejtine toples fotografije objavljene na naslovnici francuskog časopisa. Stigli su helikopterom i uživali u spektakularnom pogledu na Imbak kanjon koji je poznat po vodopadima. Društvo im je pravio malezijski princ, koji je takođe leteo s njima.



Neizmerno su uživali, zanimalo ih je puno toga vezano za ptice i insekte, a Kejt je puno toga fotografisala. Nije ih bilo strah od visine. Tridesetogodišnja Kejt je komentarisala da je bilo prilično nestvarno, dok se Vilijam našalio kako čak ni viseći na drvetu ne mogu da pobegnu od paparaca koji je bio smešten visoko na susednoj krošnji. "Videli smo špijuna na drvetu", našalio se Vilijam.



Izvori bliski paru kažu kako su oboje ljuti i razočarani zbog objavljenih fotografija s njihovog odmora u Provansi, no žele svoju devetodnevnu turneju privesti kraju jer je smatraju previše važnom za britanske interese.

"Jako su razočarani zbog onoga što se dogodilo, no oboje osećaju da, kao i obično, treba da obave svoj posao. Čak i juče, kada su se oporavljali od šoka zbog onoga što se dogodilo, osmesi su bili na njihovim licima", otkrio je izvor para koji je tužio francuski časopis zbog, kako su ga nazvali, "grotesknog i neopravdanog" kršenja njihove privatnosti.



Autor: B.B.
Izvor: Dnevnik.hr
Foto: Screenshot/YouTube
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>