Svet

Region

Džejms Kameron napokon razrešio veliku misteriju Titanika! (Video)

Gotovo svako ko je pogledao film "Titanik" frustriran je činjenicom kako je Džek (Leonardo Di Kaprio) žrtvovao život za Rouz (Kejt Vinslet), a na vratima na kojima je ona ležala bilo je mesta i za njega.

Džejms Kameron napokon razrešio veliku misteriju Titanika! (Video)



Naime, nakon potonuća Titanika, njih dvoje se našlo u vodi. Džek je zgrabio velika drvena vrata i na njih podigao Rouz. Iako je na vratima bilo mesta i za njega, ostao je u hladnoj vodi Atlantskog okeana i smrzao se. Mnogi poštovaoci ovog filma zameraju mu ovakav kraj, jer im se čini nelogičan. No, reditelj "Titanika" Džejms Kameron u intervjuu za IGN napokon je razrešio i ovu misteriju.

Kameron je, naime, objasnio kako se ne radi o tome da nije bilo dovoljno mesta na drvenim vratima, već da vrata ne bi izdržala još jednu osobu.



Džek je pokušao da se popne, no vrata nisu izdržala. U slučaju da se i on popeo na njih, oboje bi završili u hladnoj vodi.

Šta je sve Džejms Kameron izjavio o Titaniku, poslušajte u priloženom videu. Deo o misterioznom završetku filma koji je bio nagrađen sa čak jedanaest oskara, nalazi se na kraju snimka.



Autor: B.B.
Izvor: Dnevnik.hr
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>