Region

Svet

Soraja postala agresivna? Ošamarila nepoznatu devojku u centru grada

Starleta Soraja Vučelić se sukobila s javnosti nepoznatom devojkom ispred kioska brze hrane u centru Beograda. Kako saznajemo, razlog tuče je pas lutalica. Vučelićeva se iznervirala kada je videla kako devojka šutira psa, pa joj je prišla i zalepila šamar.

Soraja postala agresivna? Ošamarila nepoznatu devojku u centru grada



"Soraja je došla s drugaricom da kupi pljeskavicu. Naišla je na izgladnelog napuštenog psa i odlučila da ga nahrani. Kad se malo udaljila, videla je da ga jedna devojka šutira. To ju je veoma razljutilo. Nije prezala od prisutnih, prišla je devojci i lupila joj šamar", priča jedan od očevidaca.

Devojke su počele da viču, hvataju se za ruke i guraju. Umalo je došlo do velikog obračuna, ali su prisutni stali između njih i sprečili ih da uđu u klinč. Neznanka je zapretila Soraji da će je prijaviti policiji.

Nedugo zatim, starleta je i potvrdila ovaj događaj: "Mnogo volim životinje i ne mogu da gledam kad ih neko zlostavlja. Toj budali sam zalepila šamar i baš me briga za posledice. Opet bih to uradila! Čula sam da me je prijavila policiji, ali me još nisu pozvali".

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>