Region

Svet

Dajana Paunović se vraća na estradnu scenu! (Foto)

Nakon više od dve godine pauziranja, Dajana - nekada Paunović, a sada Jakšić, se u velikom stilu vraća na estradu. Folk pevačica je danas u jednom studiju u Krnjači snimila spot za svoj novi singl "Halo luče".

Dajana Paunović se vraća na estradnu scenu! (Foto)



Dajana se u spotu pojavljuje u do sada neviđenom izdanju. Iako se porodila pre samo šest meseci, supruga Žike Jakšića je u top formi, a za potrebe spota promenila je i stajling koji je potpuno u skladu sa svetskim standardima. Tako ćete je imati prilike videti u unikatnim haljinama, kao i firmiranim korsetima.

Inače, Dajana neće imati samo jednu, već je u planu nekoliko pesama. Po prvi put je ostvarila saradnju sa Dejanom Milićevićem, koji je napravio i stilski preokret u njenoj karijeri, stoga se očekuje da će i sam spot biti po najvišim standardima i da će biti jako gledan, što zbog Dajaninog odličnog izgleda, što zbog same pesme, koja već na prvo slušanje obećava da će biti veliki hit.



Da podsetimo da se Dajana porodila 23. februara u porodilištu u Višegradskoj ulici. Rodila je sina Dušana. Iz bolnice ih je izveo srećni tata Žika Jakšić, producent "Zvezda Granda".

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>