Svet

Region

Još jedno iznenađenje: Princeza Kejt Midlton u toplesu! (Foto+Video)

Prilikom boravka u zamku svog nećaka Lorda Linlija, u Provansi, vojvotkinja od Kembridža izgleda da je zaboravila da je slobodno ponašanje za nju prošlost.

Još jedno iznenađenje: Princeza Kejt Midlton u toplesu! (Foto+Video)



Naime, fotografije britanske princeze Kejt u toplesu, sa terase ovog zamka, objavljene su danas u francuskom izdanju magazina Kloser, a Bakingemska palata rekla je da će proveriti njihovu autentičnost i poručila da je prinčevski par "besan i užasnut" zbog njihove pojave u javnosti.

Ekskluzivna foto vest koja je narušila privatnost Vilijama i Kejt, zatekla ih je na turneji po Aziji i Pacifiku. I dok su oni u Maleziji probijali led svojom prvom posetom džamiji, sva medijska pažnja preusmerena je na petnaestak fotografija koje su ovekovečile njihov prošlonedeljni odmor u Provansi. Budući da im nije bilo u planu da uspomene na posetu Provansi podele sa celom planetom, Vilijam i Kejt su se prilično rastužili kada im je uoči današnje posete džamiji rečeno da su one obelodanjene.



Iako su slike koje su njih dvoje na sajtu Klosera mogli da vide, bile blurovane, u štampanom izdanju osvanule su u nešto eksplicitnijoj verziji.



"Smatramo da je crvena linija pređena", kazao je portparol kraljevske porodice i precizirao da se Bakingemska palata konsultuje sa francuskim advokatima i razmatra opcije koje im stoje na raspolaganju.

Ovaj francuski magazin koji prati život slavnih objavio je seriju snimaka princeze Kejt u toplesu kako se sunča na terasi, na čak pet strana. I ne samo to. Da uslikani par slučajno ne bi zaboravio na posledice svoje nepromišljenosti, Kloser je uz slike i naslov ''Kejt i Vilijam - veoma vreli odmor u Provansi'', ljubazno objavio i napomenu da će problematični snimci "obići svet".



Sreća u nesreći je što će zahvaljujući Kejt, posle manje od mesec dana nakon objavljivanja golišavih slika princa Harija, na njih biti potpuno zaboravljeno.

Šalu na stranu, kraljevski izvor koji putuje sa parom po Maleziji, rekao je AFP-u da će ovaj incident "vratiti sat unazad 15 godina", aludirajući na intenzivnu medijsku pažnju koja je bila usmerena na Vilijamovu pokojnu majku Dajanu.



Inače, mlad britanski kraljevski par obilazi svet tokom 2012. godine kao deo proslave kojom se obeležava 60 godina kraljice Elizabete II na tronu. Oni su na devetodnevnom putovanju koje je počelo u Singapuru, trenutno se nalaze u Maleziji, a tokom vikenda će posetiti Solomonska ostrva i kasnije Tuvalu.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: 24sata
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>