Region

Svet

Region

Svet Plus vas vodi u bioskop: Pritajeno zlo Osveta od danas u bioskopima (Video)

Od danas je na repertoaru domaćih bioskopa najnovije ostvarenje reditelja Pola V.S. Andersona "Pritajeno zlo: Osveta 3D", a vaš Svet Plus vas vodi u bioskop na prvu projekciju filma.

Svet Plus vas vodi u bioskop: Pritajeno zlo Osveta od danas u bioskopima (Video)



Prva dva slušaoca radija Svet Plus kao i čitalaca našeg portala koji pošalju svoje ime i prezime kao i broj svog telefona na mail [email protected] dobiće ulaznice za večerašnju projekciju od 20:30h ovog fantastičnog filma.

Uspešna filmska franšiza, stvorena po uzoru na popularnu video igricu, “Pritajeno zlo” se vraća sa najviše iščekivanim petim delom, u vrhunskoj 3D tehnologiji. Smrtonosni T virus ’’Umbrella Korporacije’’ nastavlja da pustoši na Zemlji, pretvarajući globalno stanovništvo u legije krvoločnih zombija. Jedina nada ljudske rase, Alis se budi u srcu najtajanstvenijeg dela korporacije i otkriva nove detalje iz svoje misteriozne prošlosti. Bez sigurnog utočišta, Alis nastavlja potragu za odgovornima za izbijanje rata, koja kulminira velikim otkrićem koje će je naterati da ponovo preispita šta je istina. Uz pomoć novootkrivenih saveznika i bliskih prijatelja, Alis mora da se bori da bi preživela i pobegla od neprijatelja. Odbrojavanje može da počne.

Reditelj filma “Pritajeno zlo: Osveta 3D” Pol V.S. Anderson izjavio je: “„Obožavam da snimam nastavke Pritajenog zla“, tvrdi Anderson. „Filmovi sadrže sve elemente koje sam voleo u mladosti – atraktivne devojke, puno akcije, sjajnu scenografiju. Zabavni su i za gledanje i za snimanje. Svaki od njih ima poseban avanturistički duh, ali mislim da je ovaj nastavak zaista spektakularan“.

Glavne uloge u filmu tumače Mila Jovović, Mišel Rodrigez i Šon Roberts.



Autor: Sokol Vuk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>